1xbet vedonlyönti vihjeet

Välittäjä oli ensimmäisten joukossa, joka esitti live-vedot, keksi koko sarjan vetoja ja tarjosi suoraa suoratoistoa urheilutapahtumiin. Vuoden 2017 eGaming Review Awards -kilpailussa Italiassa 1xbet otti kaksi palkintoa parhaan mobiilipalveluntarjoajan ja urheiluvedonlyönnistä. Italiassa 1xbet-mainoskampanja liittyy näyttelijän Claudio Amendolan nimeen ja kasvoihin, kun taas aiemmin Australiassa yhtiö oli valinnut näyttelijä Samuel L. Jackson.

Tervetuliaisbonus

1xbet-tervetuliaispyyntö koostuu 100% bonuksesta ensimmäisestä talletuksesta, vedonlyönti vihjeet joka on enintään 100 euroa. Miten se tehdään? Avaa pelitili ja lisää vähintään 10 euroa. Myös täällä on täytettävä joitakin panostusvaatimuksia bonuksen avaamiseksi. Kun maksu on suoritettu, 100%: n bonus lisätään bonuksen saldoon, mutta asiakas ei voi käyttää sitä ennen kuin hän on “pelannut” kerran (1 x) kelpoisen maksun määrän. Tämä tarkoittaa, että jos asiakas maksaa 25 euroa, hänen on asetettava vedot, joiden kokonaisarvo on vähintään 25 euroa. Palkkion määrää ja voittoja, joita sillä on saatu, ei voi peruuttaa, ennen kuin ylimääräisiä panostusvaatimuksia on noudatettu, ts. On jo oltava jo määrätty vedot, joiden arvo on vähintään kolme kertaa (3 kertaa). maksua ja siihen liittyvää bonusta. Tämä tarkoittaa, että jos asiakas suorittaa 10 euron suuruisen maksun ja saa 10 euron suuruisen bonuksen, hänellä on oltava jo määrätty vedot, joiden arvo on 20 euroa x 3 (yhteensä 60 euroa). Jos asiakas suorittaa 100 euron suuruisen maksun ja saa 100 euron suuruisen enimmäispalkkion, hänellä on oltava jo määritetyt vedot, joiden arvo on 200 euroa x 3 (yhteensä 600 euroa). Nämä vedot on voitu sijoittaa sekä maksetuille varoille että bonusrahoille, ja ne ovat voimassa panostusvaatimuksia varten niiden tuloksesta riippumatta. Mitään yksittäistä panosta, jonka arvo on pienempi kuin 1,50, ei pidetä pätevänä panostusvaatimusten saavuttamiseksi. Useissa panoksissa vähintään yhdellä valinnalla on oltava 1,50 vähimmäiskiintiö, joka katsotaan päteväksi panostusvaatimusten saavuttamiseksi.

Jopa 1xbet tarjoaa houkuttelevan bonuksen kertoimista, joiden avulla voidaan saada jopa 70%: n lisäys koko kiintiöön. Tämä tarjous koskee vähintään 3 valintaa sisältäviä kerrannaisia, ja se on saatavilla ennen urheilua ja reaaliaikaisia ​​vedoksia kaikille urheilulajeille. Alkaen kolmesta valinnasta, sinulla on 5% enemmän (jos voitat panoksen) kokonaiskiintiöstä, jopa 70% 14 valitusta tapahtumasta (jotta tarjous olisi voimassa, jokaisen moninkertaisen valinnan on oltava vähintään 1 kiintiö) , 20).

Lopuksi, 1xbet tarjoaa palautuksen kaikille niille jalkapallo-otteluille, jotka päättyvät 90-luvun lopulliseen tulokseen 0-0. Miten se tehdään? Tee vain ennakkotapahtuma vedonlyönti missä tahansa jalkapallo-ottelussa, ja jos olet lopettanut 0-0, 1xbet myöntää bonuksen, joka on yhtä suuri kuin kaikki vedonlyönnit.

Sivusto ja vedot

Poistuminen italialaisen 1xbet-sivuston kotisivulta saat heti vaikutelman erittäin ammattitaitoisesta online-vedonlyöntiympäristöstä. Itse asiassa etualalla olevien tietojen ja kiintiöiden määrä on valtava. Ryhmän muiden sivujen (Live, kasino, pelit ja pokeri) perinteisten viittausten lisäksi 1xbetin päävalikossa korostetaan päivän ottelut ja hetkelliset ottelut sekä italialaiset kilpailut. Näin ollen runsaasti tilaa on omistettu live-otteluille, olipa kyseessä jalkapallo, tennis, snooker tai muu. Tummanharmaa ja vihreä ovat todella täydellisen ja rikkaan kotisivun hallitsevia värejä. Viime aikoina yhtiö on myös uudistanut sivustonsa, joka on nyt kehitetty innovatiivisella html-koodilla, joka vähentää huomattavasti aikaa, joka tarvitaan yhdeltä sivulta toiseen siirtymiseen. 1xbet-urheiluvedonlyönti-osion läpi käymme yksityiskohtaisesti (etusivulla vasemmassa sarakkeessa) luettelon kaikista urheilulajeista, joihin panostetaan. Ja täällä voit todella hemmotella itseäsi pelaamalla jalkapallon lisäksi sulkapalloa, nyrkkeilyä, 5-puoleista jalkapalloa, yleisurheilua, krikettiä, e-urheilua, amerikkalaista ja australialaista jalkapalloa, moottoreita, tikanheittoa, golfia, rugbya, hiihtoa, snookeria, lentopalloa , käsipallo, virtuaalinen urheilu, gaelilaji, tennis, surffaus ja pöytätennis. Serie A: stä Serie D: hen Italiassa, La Ligan ja Premier Leaguein kautta: 1xbetin jalkapallo on todella valmis. Ja sitten taas voit panostaa naisten jalkapalloon kupeilla lähes kaikissa Afrikan ja Aasian mestaruuskisoissa jne. Yksityiskohtaisesti, jalkapallopeleissä on yli 80 markkinaa, klassisesta 1X2: sta ja pelaajien (markkereiden) erityistekijöistä, tavoitteista ja markkinoista, jotka on jaettu pelitoiminnoilla. Kerroin laudalla on hyvin tulevat ja yleensä paremmat kuin kilpailijat. 1xbet-verkkosivustolla on myös uutisosio, jossa mainitaan urheilutapahtumien ehdotukset ja analyysit.

APP & Streaming

1xbetissä on myös hyvä mobiiliversio, jota voi käyttää selaimella tablet- tai älypuhelimesta. Todellinen vahvuus on sovelluksella, joka on ladattavissa ilmaiseksi iOS: lle ja Androidille, erittäin hyödyllinen eläville kertoimia rakastaville. Paljon arvostettuja käyttäjiä, 1xbet-sovelluksen avulla voit valita ennen ottelua ja reaaliaikaisia ​​markkinoita sekä parhaita urheilutapahtumia, jotka lähetetään suorana lähetyksessä mobiililaitteessasi. Nopeus on hakemuksen tavaramerkki.

Mutta 1xbetin tärkein piirre on, kuten edellä mainittiin, mahdollisuus, että bookie tarjoaa katsomassa live-ilmaisia ​​kansainvälisissä tiedotusvälineissä suunniteltuja parhaita jalkapallo-otteluita. Tämä on mahdollista flash-tekniikan ansiosta. Jos se on käytettävissä, avautuu automaattisesti ikkuna, joka lähettää pelin, jolle olet panostanut. 1xbetin avulla voit katsella monien mestaruuskilpailujen ja urheilutapahtumien otteluita, kuten Liga, Bundesliga, Serie A, Serie B, Mestaruus ja Englanti kupit, Portugalin, Ruotsin, Tanskan, Puolan, Itävallan, Venäjä, MLS, Belgia, Ligue 1. Ja sitten taas NBA ja Euroliga, 1000 Masters of tennis, jääkiekko, hevosurheilu, vinttikoira.