Olomoucin hyökkäys otettiin ilman muutoksia. Mikus ja Kafka ampuivat Pilseniin

Vähintäänkin, kuten esiin nostettu varoitus-osoitin, hänen lausuntonsa toimi. Mora vauhditti intiaaneja, jotka heiluttivat jäänsä 5: 3. Ja herätti nukkuvan ampujat: Tomas Mikus välähti kaksi maalia viimeisen kolmanneksen, Peter Kafka vaiennetaan kritiikkiä tavoite ja kaksi syöttöä. “Pilsenillä on erinomainen joukkue, mutta joukkue näytti voimaa ja voitti voitot. Se ei ollut onnea tai mahdollisuus “arvokkaita Venera.

Olomoucin niin pitää kuudenneksi, päättynyt kolmas Pilsen pětizápasovou koti voittoputki ja voitti sen toisen kerran kauden. Vierailijat johti 2: 1 jälkeen toisen osan, sitten menetti 2: 3, mutta Mikuš hyökkäsi kaksi maalia.Kafka kirjasi molemmat.

hanat tuli alussa, kun Johnson epäröimättä rankaisee potku neljännen minuutin tarkka heilua oikealta ympyrän Kafka. Tämän jälkeen koti oli hienosti puhdistettu Olomoucin puolustus. Jälkeen přiťuknutí Indrák yritetään Kubalík avoimeen portit tukossa Stanek.

ennen taukoa kodin kärjistyi hyökkäystä aikana valtapelistä, Konrad kuitenkaan voinut purkaa loppuun Indrák välittömässä läheisyydessä ja pommi Hossan.

“Peli tulimme . Meillä oli hyvä alku. Soitimme odotusten mukaisesti ja voisimme rakentuvat alakynteen useampia tavoitteita.Me puolusti hyvin, mutta valitettavasti pystymme monimutkaista sarjan kolme seuraamuksia toisella jaksolla “, sanoi Venera.

Plzen paine nousi ja toi kaksi muuta lukuisia etuja. 34. minuutilla Johnson sai kyydin Kadlecin heittoon. Mutta kivet nopeasti koputtivat. Mahdollisuuden jälkeen Lva teki vastahyökkäyksen hienolla yrityksellä Ripan rengasta. Viimeisen kahdenkymmenen minuutin aikana Strahan kotijulkaisijalla oli vain kolme hyökkäystä ja paremmilla luisteluilla intiaanit painostivat solmua.

42 minuuttia myöhemmin Lev bekhendová juoksi baarissa, hetken kauniin yksittäisen toiminnan jälkeen, Sýkora puolusti 2: 2. Kun peliä oli pelattu 46 minuuttia, Preisinger sai vapaapotkun.Mutta viimeinen sana otti Mikus kanssa Kafka…

“Ratkaiseva hetki oli meidän kaksi maalia juuttunut Plzen mukaan 3-2 kolmannessa erässä. Olemme onnistuneet muuttamaan, vaikka se ei enää meidän ei näytä hyvältä “hän huokasi Venera.

Mutta Pilsner Sykora raivosi:” Tärkeintä meille kolmas, meillä oli iso sotku. “Ja Preisinger varten CTK tiivisti:” Koko peli sai hyvän mahdollisuuden, mutta tavoitteena ei ole laskea. He eivät eteenpäin ja odottaa alakynteen. Hyvin estetty luoteja, vastahyökkäys ja hyöty. Ottelut heidän kanssaan ovat kuin poliisi. Juoksemme niihin ja he pisteet. “