Olomoucin jääkiekkoilijat herättivät ampujia. Sparta otti sen

Pitkän pimeän yön korvasivat Olomoucin jääkiekkoilijat auringonvalossa. Vain kaksi viikkoa sitten heidän päänsä olivat täynnä neljä tappiota peräkkäin, ja he lähtivät seuraavat kaksi kolmasosaa Hradec Králové-joukkueen kanssa.Lisäksi ainoa, joka onnistui tekemään maalia koko joukkueelta, oli veteraani Irgl.

Kriittisellä hetkellä Petr Strapáč kuitenkin veti hanat pois tulevasta kaapista. .

Perjantain voitto Litvínovista 3: 1 ampui toisen hyökkäyksen, David Ostřížek ja Sportingbet puolustaja Tomáš Dujsík osuivat jopa ensimmäisen kerran kauden aikana. “Hyvää tavoitetta, mutta olen siitä erittäin onnellinen ja olen onnellinen siitä, että olemme palanneet onnelliseen aaltoon”, sanoi kaksikymmentäkuusi vuotta vanha bek klubin verkkosivustolle.

Miroslav Holec, joka kasvatti hanaksien johtoaseman tasolle 2: 0 ja 3: 0 toisella jaksolla.Maalivahdin maalivahti Matěj Machovský jätti sen jälkeen paikkansa David Honzíkille, ja vaivannut Sparta, joka hävisi kaksi edellistä ottelua, vain katseli. viiden minuutin ajan ja ottelun lopun. Lisäksi, kun Irgl taisteli pitkäaikaisessa heikentymisessä, Sparta onnistui vähentämään kolmea ensimmäistä vastaan ​​ja Kudrna lisäsi toisen osuman valtapelissä.

100 sekunnin kuluessa he osuivat Burianin siniseltä Ostřížekiltä heittämällä kiekon maalivahdin takaa Honzíkiin ja Lašiin paljaaseen häkkiin Skladaný-läpikulun jälkeen. Terävää ammuntaa ohjasi kolmas ja neljäs rivi. Viisisataa fania, joiden ottelu O2-areenalla oli syksyn syksy, saattoi mennä hulluksi ilosta. ”Olemme iloisia kolmesta kohdasta. Sparta ei voita niin usein. Olemme tyytyväisiä myös tuottavuuteen, koska emme ole saaneet kuutta maalia kauden aikana ”, kiitti Olomoucin valmentaja Jan Tomajko – More info here.

Hän arvosti tapaa, jolla hän reagoi joukkueensa kolmen maalin johdon menettämiseen. ”Haluan kiittää pelaajia taisteluhengestä.3: 3-tilassa emme taittaneet käsiämme ja teimme sen voittavan päähän ”, Tomajka oli tyytyväinen. Lisäksi he palauttivat Sparta 2: 4 -tappion kotijäältä. ”Teimme muutamia virheitä ja nyt on, että vastustajamme rankaisevat meitä niistä. On pieniä asioita, joita emme tee oikein, ja joukkueet tekevät sen meitä vastaan. Annoimme Olomoucille virheillämme ja tarpeettomilla päätöksillämme mahdollisuuden ottaa kolme pistettä ”, Sparta-kapteeni Petr Vrána kertoi CTK: lle.