Pittsburgh oli osunut Montrealista raidan jälkeen, Plekanec avusti kerran

ensimmäinen tähti keskiviikon vastakkainasettelua Pittsburgh Montreal on nimetty kapteeni kotimaisen Sidney Crosby teki kaksi avustaa ja muutetaan raid lopullisessa Shootout. Hitaan alun jälkeen, ja avaamisesta viidentoista tähtien kausi alkaa Kanadan kerättiin 9 pistettä 2 maalia ja 7 syöttöä.

Kun ensimmäinen kaksi kolmasosaa ottelun, mutta oli lähempänä voittoon Canadiens. Nykyinen johtaja NHL hoitanut tehtävää lähinnä vierasjoukkueen johtaa 2: 3, mikä antoi hänelle kentän tavoite toisessa osassa Brendan Gallagher ja Brian Flynn.

Penguins takaisin peliin tasoitus ylöspäin Patric Hörnqvist 54 minuuttia jota avusti myös Crosby.Lisäksi on niin ratkaiseva Shootout Mike Condon, jotka vielä napsahtaa portilla Montrealin loukkaantuneiden Carey Price, vaikka David Perron. Varten Canadiens kontrastin Marc-Andre Fleurymu epäonnistui Galchenyuk ja Desharnais.

Tomáš Plekanec (20:38 +/- 0, 1 laukaus, 0 + 1) avustaa alkuperäisessä klubeissa Montrealin 5 minuuttia; käytettynä hyökkäävä valtapelistä puolustus Andrei Markov. Toinen Tšekin hyökkääjä Tomas Fleischmann luokitus (15:34, +/- 0, 1 laukaus) aikaa ja ei pisteet toisella jaksolla tuli tavoite hyökkäyksen Crosby, joka ei voinut pitää hermot jälkeen kolmas tavoite Montrealin.Katso, miten koputti Fleischmann jäällä ja ansaitsi kahden minuutin rangaistus epäurheilijamainen käytös:

Jääkiekko Anaheim Vaikka keskiviikkona ojentanut pisteen johto oli kuusi peräkkäisen ottelun, täysin tyytyväinen kuitenkin ohjaamot eivät jättäneet uudestaan. Toista kertaa peräkkäin he ovat lähteneet jälleen kotimaan jäähän.

Maanantaina virheen jälkeen kapteeni Ryan Getzlaf menetti 3: 4 ja Arizona keskiviikkona muuttaa samat pisteet sortunut Edmonton . Kanadan yksikkö sai kaksi vientiä olevia saalistushinnoittelua tunkeutumisen alas oikealla laidalla hyökkääjä Teddy Purcell.

peliajalla Anaheim kolmesti hyppäsi johtoon, mutta vieraat aina selviytyä. Kaiken tämän vuoksi Oilers oli nuori Leon Draisaitl (saldo 1 + 2), ensin 25-vuotiaana.minuutti poistetaan ensimmäinen Tref Corey Perry kolmannessa jaksossa ja avustavat tavoitteet Oscar Klefboma 2: 2 ja Ryan Nugent-Hopkins 3: 3rd Kuuden aiemman pelin jälkeen saksalaisella hyökkääjällä on upea 10 pistettä (4 + 6). Ottelu on tuonut kaksi juhlaa. Perry hyökkääjä kahdella interventioiden pyöristetty tasapaino hänen ammunta uran Anaheim vastaa 300 interventiot (seuran historiassa verrattuna toiseen Kariyau Paavali, se on parempi vain Teemu Selänne 457 tavoitteet Ducks). Toinen pelaaja, jolla oli pyöreä levy, oli kokenut Shawn Horcoff. Hyökkääjä, joka aiemmin pelattiin 12 vuodenaikaa takana Edmonton, sijoitettiin Jatkuvien Tref 2: 1 hänen 500. uransa piste.