Třinec epäonnistui uudelleen. Adamski: Golantit tarttuvat meihin hyvin

<img ” src=”http://1gr.cz/fotky/idnes/15/112/cl6/LGE5f33e0_183007_2161565.jpg” style=”display:none”/>

Mikä on ongelma? “No, emme anna tavoitteita”, sanoi Martin Adamský, murskamies.

Miksi? “Koska maalivahdit ovat erittäin hyviä vastaan ​​meitä vastaan. Kerroin on olemassa, jos soitimme löyhästi ja emme työnnän maalille, en sanoisi puoli sanaa. Se ei näytä siltä. “Adam on vakuuttunut siitä, että Oceansilla on ollut tarpeeksi mahdollisuuksia keskelle pisteet. “Mutta Maxwell kaivella meitä.”

Třinecký hyökkääjä Vladimir Snack Maxwellin suorituskyky yllätti tuntee hänet yhteistä toimintaa Vitkovice. “Koulutin häntä paljon viime vuonna”, hän muistutti. “Tiesimme, että hän oli suuri maalivahti.Viime kaudella kärsi siitä, että tottua uuteen kilpailuun. ”

Välipala julisti, että Maxwell on paras työpaikka liiga kepillä. “Hän todella sai sen täydellisesti.” Entä hänestä? “Yritin työntää kiekkoa ylös, mutta se ei toiminut tänään.”

Třinečtí tupaten kohti maalia niin kiivaasti tuomareille usein näkynyt varten keskelle kolmannella sijalla prässi. “Tuomarilla on todennäköisesti ollut haukkisilmä hänen päässään. Valitettavasti se ei nähdä “sanoi Martin Adamský.

” Kun olimme tungosta siellä, joten se oli vinkui maalille.Tuomarit ovat lähellä sen näkemistä “, lisäsi Vladimir Svačina. “Suuntaus on Holt on sellainen, että pienikin kulkee pillit, joten se ei voi puolustella sitä, meidän on oltava varovaisia ​​ja pelata sitä vähän fiksummin.”

Välipala sanoo haluavansa ajaa edessä tavoite oikeaan aikaan. “Oikealla hetkellä, jolloin siellä lentävät kiekko tai kävimme läpi, kun puolustaja ampui että maalivahti ei nähnyt.”

kolmannessa erässä soitettiin juuri ennen lähes Pardubice tavoite. “Soitimme näennäisesti paljon aikaa heidän kanssaan kolmas, mutta laukaukset olivat minulle vähän, erityisesti josta se voi pudota maalin”, hän huokaisi Snack. “Pucks Lensimme kaikkialla ympärillä tankojen ja Plíhoš (Plíhal) ja yksi osuma.”

Pardubicen valmentaja Richard kuningas myönsi, että viimeisessä osassa pelin kotijoukkue sai hänet paineen alla. “Epäitsekäs pelata maalivahti tukee erinomainen suorituskyky voitimme”, sanoi kuningas, joka oli kantavana Třince vuotta.Ja fanit eivät unohtako häntä. Ensimmäisessä kolmasosassa he laulivat hänen nimensä, kuten hänen avustajansa Mark Zinka.