Äskettäin arvovaltaisen saksalaisen jalkapallolehdessä

Ennuste – Inter kilpailee paikasta Euroopan kilpailussa ja mahdollisesti jalusta. Ennusteemme on 3-5 sija kauden lopussa.

Kymmenes joukkue oli Parma. Viimeinen kausi, “maitomiehet” päättyivät kahdeksanneksi, kaksi pistettä Europa-liigasta. Ehkä viime vuosien paras saavutus. Kaudella 2010/11 Parma sijoittui kauden 12. sijalle ja kaudella 2009/10 kauden kahdeksas. Tämä on “maitomiehen” nykyinen raja. Ehkäpä Antonio Cassanon saapuessa joukkue pelaa toisin, mutta kuten tiedätte, yksi kentällä ei ole soturi. Kyllä, Parmassa on Mesbach, Lucarelli, Amauri, mutta nämä ovat ikään liittyviä pelaajia, joilla on vuosittain vaikeampi kohdata ilmeisesti johtavien joukkueiden nuorempia pelaajia. Milkmenit eivät piiskaa pojia, mutta he eivät myöskään hyökkää päänsä yli.

Jalkapalloilijan elämä on ilotulitus ja innostuneiden fanien armeijan pysyvät ovaatiot, maailmanmaine ja miljoonat sopimukset, jalkapallofanien palvonta ja nimi historiassa. Kaikki tämä on totta, mutta on myös kolikon kääntöpuoli. Tietoja tästä alla.

Äskettäin arvovaltaisen saksalaisen jalkapallolehdessä ”Kicker” äskettäin tehty tutkimus osoitti, kuinka vaarallista jalkapallopeli on jalkapalloilijoille, kuinka monta vaaraa se on faneille, jotka oleskelevat jalkapallo-areenalla. Tutkimuksen aikana tutkittiin tarkasti jalkapalloilun historiaa, pelaajien ympärillä esiintyviä poikkeuksellisia tilanteita, jalkapallojoukkueita. Esimerkiksi kysymystä tutkittiin, onko se turvallista olla tuomari, ja lopuksi, jossa heidän käyttäytymisensä jalkapallokentällä “yksityisessä” elämässä, tilanteissa, jotka liittyvät raivokkaiden fanien yhteenottoihin, johtaa urheilijoihin.

Jalkapalloilija ei ole sokeria ollenkaan! Kuva: Getty Images
Kaikki ovat tottuneet siihen jo kauan sitten, vaikka on luultavasti melko huolimaton sanoa, että tänään on turvallista stadioneilla pitää jalkapallo-otteluita, että kaikki ottelun osallistujat, mukaan lukien tuomarit ja joukkueiden valmennushenkilökunta, luottavat turvallisuuteensa. On käynyt ilmi, että jalkapallo ei ole yhtä vaaraton kuin se näyttää ensi silmäyksellä.