Barçan kanssa tapahtuneen vastakkainasettelun

Enemmän vaakalaudalla on Azarille, joka on ainoa Chelsea-pelaaja tässä vastakkainasettelussa, jota voidaan verrata lahjakkuuteen Katalonian miesten kanssa. Jos hän johtaa tällaista Chelseaa neljännesfinaaleihin, tämä antaa joukkueelle ja parrakunnalle impulssin ja auttaa uskomaan unelmaan. Lopulta Azar julistaa itsensä suurella eurooppalaisella areenalla, ja sitten ehkä seuraavalla kaudella Real Madridin ei tarvitse miettiä, miten Ronaldo ja Neymar jakavat pukuhuoneen.

Barçan kanssa tapahtuneen vastakkainasettelun jälkeen hän joko lopulta muodostaa itsensä viileän pelaajan asemaan, joka on aina yhden klubin fanien rakastama tai pakottaa jalkapallomaailman avaamaan suunsa, ja Lionel Messi laittaa repiä takaisin pukuhuoneeseen. Tämä on hänen mahdollisuutensa vihdoin tehdä jotain eurooppalaisessa ottelussa lennolle, innostaa tiimiä hyödyntämään, kuten Kaka teki Milanon kanssa 11 vuotta sitten.

Et voi olla paras, jos menetät jatkuvasti tärkeimmät taistelut. Eden, urasi päätetään nyt.
Marco Reus teki Saksan viikonlopun kauneimman tavoitteen. Keskikenttäpelaaja ei edes menettänyt kahdeksan kuukautta vamman takia – hän sai pallon rangaistusalueen reunalla, ansaitsi rahaa kauniisti ja pani hänet yhdeksän parhaan joukkoon. Mönchengladbachin entisen joukkueensa “Borussia” pelin jälkeen Royce myönsi, että hän oli vain onnekas, mutta kuka, jos ei, ansaitsi tämän menestyksen.

Kolme vaikeinta vammoja viiden vuoden aikana

Kesällä oli tietoa, että Royce harkitsee mahdollisuutta suorittaa uransa. Sitten samanlaisia ​​uutisia ei näyttänyt olevan järjetöntä. Viisi epätäydellistä vuotta Royce on saanut kolme kertaa vakavimpia vammoja, jotka vaativat kirurgista hoitoa. Mielenkiintoisin asia on, että hänen nuoruudessaan Marco ei ollut lasipelaaja.

Juuri silloin, kun yksi ottelu tai naurettava liikkuminen voi muuttaa urallaan ikuisesti. Vuonna 2014 Royce tuli maailmanmestaruuskilpailujen Bundesteam-johtajaksi, mutta lensi viikkoa ennen sen aloittamista. Valitettavasti ystävällinen Armeniaa vastaan ​​tapahtunut peli oli merkittävässä loukkaantumisessa. Royce meni valintaan muutaman minuutin ennen taukoa … Marco luultavasti vierittää tätä jaksoa päänsä joka päivä, mutta hän ei voinut tehdä muuten, muuten hän ei olisi koskaan ollut huipputason pelaaja.