“Borussia” epäonnistui tämän kauden

Sen jälkeen kaikki meni hirveäksi, mutta vuonna 2016 Marco otti lomakkeen esille ja oli Saksan kansallisen maajoukkueen alustava hakemus. Jälleen ei kasvanut yhdessä – vakava vahinko Saksan Cupin finaalissa. Vuosi myöhemmin – historian toistaminen, ja nyt paikka maailmanmestaruuskisoissa on uhattuna. Todennäköisesti ensimmäinen ja viimeinen Marco, kun otetaan huomioon kiihkeä kilpailu Bundestimissä.

28 vuotta Royce joutui kohtaamaan vaikean valinnan – vahinko lähes haudattiin uransa. Päätös jättää jalkapallo voitaisiin ymmärtää, mutta Marco päätti taistella. Saksalaista kunnioitetaan paitsi suuresta pelistä, myös asianmukaisista lausunnoista.

″ … “Teemme todella paljon rahaa, mutta otamme riskejä terveydelle.” Ollakseni rehellinen, antaisin nyt kaikki rahat, joita minulla on mahdollisuus pelata jalkapalloa “….”

Lasi sankari. Royce valmistautuu tekemään melun Venäjällä Kuva: Bundesliga

Royce – uuden Borussian kasvot

“Borussia” epäonnistui tämän kauden ensimmäisellä puoliskolla, mutta sen korjaamiseen on vielä aikaa. Valmentajan luku tässä ryhmässä ei ole ensiarvoisen tärkeä, ja nuorten kentän malli on erittäin tarpeellinen. Nyt hyökkäys “Borussiassa” Misha Batshuaian ja Christian Pulisicin johtavilla rooleilla – modernin jalkapallon prodigies. Hyvin paljon, Royce laimentaa päiväkodin ja tulee malliksi yhteistyökumppaneille. Epäilemättä vanhan ystävän Marco Mario Goetzen pitäisi pelata energisemmin. Jos kelaat aikaa viisi vuotta sitten, vuonna 2013 heidän nippunsa näytti olevan yksi Euroopan parhaista.

Roycen paluu on suuri mainos Bundesligalle. Yhden joukkueen mestaruus, jossa Bayern saa todennäköisesti maaliskuun otsikon, upposi vakavasti luokituksissa, ja saksalaisten joukkueiden tulokset Euroopan kilpailussa tällä kaudella ovat suuri häpeä. Yksi Royce ei tietenkään elvytä juonittelua, vaan. ainakin se auttaa ryhmää olemaan vakaa Bundesligassa ja tehokas Europa-liigassa – ainoa turnaus, jonka Borussia voi vielä voittaa.