Hockey Liberec on turhautunut, mutta ei ole tehnyt häpeää Euroopassa

Ne siirrettiin ydinryhmän yllättävän sujuvasti käsitellä vahva ruotsalainen Linköpingin vastaan ​​Davos kuitenkin törmännyt.

Hockey Liberec kahdeksan finaaliin Mestarien liigan pelataan Sveitsin mestari kahden houkutteleva ottelun jälkeen kotiin tappion 3: 5, kuitenkin kosto voitti 3: 4 ja Alpeille eurooppalaisena kilpailu erosimme porteilla puolivälierissä.

“ensimmäisellä kolmanneksella kodin ottelu olimme pahimman joukkue kostoksi olimme minulle vielä parempi, mutta tehokkuutta meidän hyökkää näytelmä oli heikompi kuin Davos “, sanoi valmentaja Extraliga johtaja Filip Pešán.

perusongelma vastatoimet ottelu, joka pelattiin tiistai-iltana, oli siinä, että, kuten ensimmäisessä taistelussa Liberec onnistunut pysäyttämään tappavan läpiajoja Sveitsin.He kärsivät kärsivällisesti virheistä, ja kun he tulivat, he pystyivät rangaista heitä. Tämän ansiosta Davos voitti Liberecin kolmas kolmanneksen 3: 1, mikä vaikutti ottelun luonteeseen. Vaikka Liberec työnsi osaa vertailla ja halusi enemmän, mutta sai tyhjään maaliin neljäntenä maaliin.

“Fatal Mielestämme meidän neiti viisi vastaan ​​kolme valtapelistä, että kesti puolitoista minuuttia”, sanoi Pešán. “Se, että jokainen, joka haluaa voittaa niin vahvan vastustajan, on rangaistava. Ja emme tehneet sitä. ”

Vaikka sarja oli Davos Valkoisen Tigers hävinnyt Liberec valmentaja arvioida sitä kaikkea pelejä pelataan Mestarien liigan. “Pidin Davosin peleistä eniten, valitettavasti ei tulosta, mutta kyllä, kyllä.Vaikka yleisö joutui pitämään siitä “, sanoo Filip Pešán. “Davos oli fantastinen vastustaja sekä ottelut pelattiin fantastinen ympäristössä. Se oli juhlaa jääkiekko. Ja me ei todellakaan tee häpeä. ”

Pešán iloinen, että hänen maksut voisi hyvin vastaan ​​vahvoja vastustajia Mestarien liigassa pitämään peliään kasvonsa. “Joissakin vaiheissa pelissä meillä on heikkouksia, joka vastaa päätetty. Mutta olemme pitäneet minun pelattavuus, joka on minulle valmentajana erittäin tärkeää “, sanoi Pešán. “Tiedämme, mitä haluamme pelata, tiedämme, miten haluamme pelata. Pelaajat voivat vielä uskoa tavalla haluamme mennä on oikea. ”

Liberec odottaa nyt palata Tšekin Extraliga, joka ei voi olla helppoa.Toisin kuin muut yksiköt, jotka voisivat rikkoa maajoukkueen kouluttaa rauhassa, Tigers oli neljä pelaajaa maajoukkueet sekä takana matkustavat ja cup-otteluja Davos. “Emme saa aliarvioida mitään ja valmistautua liiga, jossa meillä on neljä erittäin kovaa kierrosta. Se tarvitsi hyvä nukkua ja elpymistä, “vaatii Liberec valmentaja.

Ensimmäinen peli tauon jälkeen levyt Liberec perjantaina kotona vastaan ​​Mladá Boleslav. Seurasi kolme poissa peleistä: Trinec klo Sparta ja Chomutov.