Kaikki Venäjän valioliigan 7. kierroksen ottelut ovat päättyneet

Viisi voimaa! Kaikki on vasta alkamassa.
Venäjän mestaruuden seitsemän (!) Kierroksen lopussa viisi (!) Joukkuetta johtaa heti – Krasnodar, Spartak, Lokomotiv, Zenit ja Rostov. Kaksi muuta – CSKA ja Arsenal – ovat vain yhden pisteen jäljessä. Tämä on uskomatonta. Tiheys sijoituskohteen yläosassa kaatuu. Muistatko, milloin ja missä mestaruuskilpailuissa se oli? Odotamme uskomattoman mielenkiintoista ja kiehtovaa jatkoa kaudelle. On mahdotonta ennustaa, kuka tulee voittajaksi.

Venäjän mestaruuden seitsemäntenä pelipäivänä oli sekä sensaatioita että revittyjä voittoja viimeisissä minuutissa. Sekä Krasnodarin kiertueen keskiottelu että suosikkien itseluottamat voitot. Kerromme sinulle lisää tästä kaikesta.

Rauhallinen kierros
Dynamo osoitti lopulta pelin, jota fanit odottavat siitä. Ja mikä tärkeintä, saavutti halutun tuloksen. Dmitry Khokhlovin joukkue voitti Tambovin. Toisessa ottelussa Borussia Dortmundilta ostetun Dynamo Maximilian Philipin täytteiset aloittelijat saivat peräkkäin maalin. “Käytetty raha alkoi perustella itseään”, fanit sanoivat yhdellä maalilla ottelun jälkeen. Tambov ei kuitenkaan ole indikaattori. Peliä ja fanien arviointia on tuettava onnistuneilla tuloksilla seuraavissa otteluissa – vastaan ​​Wings of the Soviets, Ufa ja Sotši.

Tämän voiton ansiosta Dynamo keskeytti kolmen ottelun häviöputken, kun taas Tambov päinvastoin laajensi sarjaa ilman voittoja neljään taisteluun ja aasiin turnauspöydän alaosassa.

Sensaatio ja kiertuehistoria
Ennen tätä kierrosta Zenit oli ainoa joukkue, jolla ei ollut tappioita. Nyt mitään ei ole jäljellä. Petersburgers menetti sensaatiomaisesti Ufassa. Daniel Fominin tavoite 10 minuuttia ennen kokouksen päättymistä toi Ufa-joukkueelle odottamattoman voiton. Zenitillä oli tietysti pallo ja etu, hän loi hetkiä eikä ansainnut menettää, mutta … Tämä on jalkapalloa. On huomattava “Ufa”, joka selkeästi rakensi pelinsä ja löysi mahdollisuutensa hyökkäyksessä.

Keskeytetty Zenit-mentori Sergei Semak seurasi peliä osastolta. Vaikuttiko tämä tulokseen? Ehkä, vaikka kaikki sanovat ei.