Kun Benitezin lähellä oleva paikka astui paikalleen

Perinteisten lauseiden joukossa kuitenkin jotain merkittävämpää tapahtui:
“” “Teen kaiken voitavani aloittaakseni työskentelyn pelaajien kanssa”, Zizu sanoi vahvistaen huhut, että hänen nimityksensä liittyi suoraan pelaajien ja valmennushenkilöstön väliseen kireään tilanteeseen …. ”
Tämä ei tarkoita, että Benitez menetti pukuhuoneen – hänellä ei koskaan ollut sitä. Riidasta James Rodriguezin, Karim Benzeman ja presidentti Iscon suosikin kanssa tuli kuitenkin yksi tärkeimmistä syistä hänen varhaiseen eroamiseen.

Perez itse mainitsi satunnaisesti sen tosiasian, että Benines ei valmistunut työstään:
″ … ”Ei ole epäilystäkään siitä, että Zidane on yksi jalkapallohistorian suurimmista. Kuten kukaan muu, hän ei tiedä, mitä Real Madridin päävalmentajan virka edellyttää ja mikä on vaikea työ ”. ″
Huolimatta siitä, että Rafael Benitez on juurtunut Real Madridiin koko elämänsä ajan, hän ei silti voinut luopua käytännöllisestä tehottomasta tyylistä, joka selvästi ei sopinut kuninkaalliseen klubiin.
Kysymys on kuitenkin siitä, ketä syyttää enemmän – valmentaja itse tai presidentti, joka valitsi tyypillisen tyylin henkilön, joka auttoi häntä voittamaan palkinnot muiden joukkueiden kanssa useamman kerran.

Kun Benitezin lähellä oleva paikka astui paikalleen, hän yritti pelata eri tavalla, mutta tämä johti katastrofaaliseen tappioon Barcelonasta tuloksella 4: 0.
Sitten presidentti Perez ilmaisi tukenaan päävalmentajalle lehdistötilaisuudessa. Kun ryhmää johti Jose Mourinho, lehdistötilaisuuden ja irtisanomisen välillä oli kulunut alle 4 kuukautta. Kun Carlo Ancelotti työskenteli – 10 viikkoa.
″ …
“Zinedine, tämä on stadionisi ja klubisi, ja uskomme sinuun”, sanoi Perez. Jäljellä on vain yksi kysymys: kuinka kauan hän uskoo.
Legentojen tuhoajat. Myytti nro 4: Mata Manchester Unitedissä ei löytänyt itsensä
Manchester-klubi on viime aikoina ollut usein kuumetta. Yuri Usynin yrittää selvittää, mitä se tarkoittaa joukkueelle, joka on yksi klubin teknisistä pelaajista.

Juan Mata voi samalla olla sekä seuran johtaja että päästä pohjaan, voi tulla yhdeksi kauden parhaista pelaajista, ja vuodessa se voi olla tarpeeton. Manchesterin ja Chelsean maanantaipelissä juuri hän oli linkki näiden seurojen välillä, mikä vain korosti kaksoisvaikutelmaa espanjalaisten esiintymisistä Premier League -sarjassa.