Merkittävä kaksinkertainen korvaaminen Olomouc Onofrejestä. Valmentaja onnistui voittamaan

“Ennen pelin olimme vaikeassa tilanteessa, koska valmentaja puuttui ja myös kaksi viimeistä peliä, joita pelattiin melko valitettavasti. Oli tärkeää asettaa joukkueen takaisin menestykseen “, huokaisi sympaattinen Košičan suorittaneen 55 minuuttia avain kaksinkertainen korvaaminen.

Pellolta valtion 1: 2 veti lattea keskikentän Fält kanssa Halenár, joiden paras hetki oli 42 minuuttia tykki kääritään etäisyyden baariin ja lähetti puolustava Shindelar kanssa loukkaavaa Navrátil. Tämän seurauksena se voi liikkua keskikentän Houska kanssa Peter, joka liittyi harvinaisessa tilanteessa kahdeksikkoa, kilpi vieressä pullia.

“Se ei ollut kokeilu, tulimme kahdesta viimeisestä pelistä, kun se oli välttämätöntä.Houska ja Petre olivat keskikenttäpelaaja heidän keskikentälläan, jopa syrjäytymisen jälkeen. Mutta loukkaantunut Kana, Rajnochin riistetty, meni ulos. Aloitimme variantista, että he pelasivat sitä, halusimme pitää sen. Mutta nyt objektiivisesti voin sanoa, ettei se ole onnistunut “, Onofrey myönsi. Hän huomasi kuitenkin, että hän lyö ajoissa ja kaksinkertaisti. “Peli ei ollut ajatus, se ei toimi pääasiassa kentän keskellä, ja muutoksen tuli tapahtua. Valitsimme kaksinkertaisen korvaamisen, kun soitimme Shindelaria auttamaan meitä puolustavaan.Oli tärkeää, että pelin organisointi muuttui, auttamme David Houskia ja Kuba Peteria ja nostimme pelin lähemmäksi ajatuksiamme “, hän sanoi. “Muutoksen jälkeen onnistuimme paremmin vastata ja molemmat pelaajat olivat pelaamassa mitä heillä on enemmän tapa.”

Houska niin, koska hän sai tilaa, jossa osuma pomppi pallo keskimatka vasemmalle maalitolppa ja 66 minuutin pelin jälkeen. “Myös korvaaminen auttoi minua”, Houska sanoi. “Ohjukset ovat nyt tulossa, mutta menettely on onnellinen.” Kyllä, Onofrei sai ensi-iltansa dramaattisella tavalla. Tyytyväinen voi itse asiassa olla vain askel. Jihlava jäi 13. minuutiksi, kun Veprek huusi vasemmalle ja löysi upean uimarin täsmällisessä keskikohdassa, mutta Sigman vieraat olivat ylivoimaisia.He hyödynsivät paikkaa, jonka he tarjosivat Olomoucin kurssin keskelle. Koti ei aiheuttanut edes varapyörän maalivahti Reichl piti käsitellä monenlaisia ​​vaaratilanteita.

Ylämaan oli kaksi maalia lisäksi viisi muuta suurta mahdollisuutta, mutta ei lopussa. “Vaikka se ei ollut optimaalinen, on tärkeää, että onnistumme hallitsemaan sitä”, Onofrey sanoi. “Haluan korostaa Reichl koska pidämme joissakin tilanteissa.” Nuoret maalivahdit eikä syyttää liata rangaistus jättäessään raskaan pieniä taloja Hubník. “En arvioi rangaistusta. Tätä edelsi toinen virhe. ”

Heti ottelun Onofrej Jilek maksoi onnittelut. “Meillä oli hauskaa ennen peliä, ratkaisemme kaikki pienet asiat puhelimessa.Alussa viikon haavoittui ja Houska, tuntui kriittinen, mutta onneksi meillä oli ainakin yksi kuudesta “, hän totesi, että koostumus kokoonpano oli yhteinen työ. “Keskustelimme jokaisen yksityiskohdan. Olin tulkinnut ideoitaan. Tämä ymmärretään hyvin ja näemme sen niin. Esittelin sitä niin, hän hyväksytty. ”

Ja sitten hän antaa ohjeita sivussa, tällä kertaa ei saisi ylittää. Pelkkä 678 katsojaa olivat tiedossa introvertti kuulla. “Pahin oli työn viikolla kaksinkamppailuvedossa uskoin, että meillä on laatu. Sikäli kuin valmennus, minulla ei ollut ongelmia. Vaikka nyt oli vähemmän ihmisiä, joten olin kuulla lisää, ja oli näköpiirissä.Mutta minulla on se veressäni, ohjeeni eivät ole kaukana. “