Mutta kuten muutkin tämän artikkelin osanottajat

Mutta dinosaurukset eivät alusta alkaen toimineet, Mestarien liigan joukkueella oli viimeinen paikka, ja kansallinen mestaruus voitti ensimmäisen voiton vasta viidennellätoista kierroksella. Kahdennenkymmenennen kierroksen jälkeen klubi oli pöydän viimeisellä rivillä. Kuten sellaisissa tilanteissa yleensä tapahtuu, ongelma päätettiin valmentajan vaihdolla. Hub Stevens nimitettiin 2. helmikuuta päävalmentajaksi. Seurauksena joukkue sai seitsemännen sijan pysähtyen askeleen pois eurooppalaisesta kilpailusta.

3. Stuttgart
Kausi: 2009/2010
Tulos ensimmäisen kierroksen jälkeen: 15. sija, 16 pistettä
Lopputulos: 6. sija, 55 pistettä (+39).
Stuttgart, joka oli pronssimitalisti, sai myös yhden mestaruuden suosikkeista. Mutta kuten muutkin tämän artikkelin osanottajat, asiat eivät menneet suunnitellusti alusta alkaen. Ensimmäisen kierroksen tulosten mukaan vain maaliero pelasti Avtozavodtsevin putoamisvyöhykkeeltä. Arvaa mitä tapahtui seuraavaksi? Aivan oikein! Valmentaja korvattiin häviäjällä, toinen tuli – Christian Gross. Sen jälkeen Stuttgartin peli alkoi lopulta tuottaa tuloksia. Kauden toisen osan ajan ”swabialaiset” nousivat yhdeksän sijaa, saaden melkein kaksi ja puoli kertaa enemmän pisteitä kuin ensimmäisellä kierroksella.

2. Fulham
Kausi: 2010/2011
Tulos ensimmäisen kierroksen jälkeen: 18. sija, 19 pistettä
Lopputulos: 8. sija, 49 pistettä (+30).
Kesällä 2010 Summer Residents -tiimi täydennetään useilla uusilla korkealaatuisilla pelaajilla yhdessä valmentajan Mark Hughesin kanssa. Valmentajauran alku Fulhamissa oli kiistanalainen. Klubi voitti vain vähän, mutta menetti myös vähän. Kymmenen kierroksen jälkeen joukkue on kymmenentenä – kaksi voittoa, yhtä monta tappiota ja kuusi tasapeliä. Sen jälkeen, kun hirvittävä sarja alkoi, seuraava voitto saavutettiin vasta kymmenen ottelua. Sitten Fulham lopulta kokoontui ja vietti kauden ihastuttavan päättymisen. Lontoonlaisten ihana peli auttoi heitä pääsemään paitsi Englannin kahdeksan parhaan joukkueen joukkoon, mutta myös pääsemään Europa-liigan finaaliin, jossa he menettivät katkerassa taistelussa Atletico Madridille.