Nykyisessä saksalaisessa maajoukkueessa on selvästi

Will Royce menee maailmanmestaruuskilpailuun?

Kysymys, josta Joachim Loew luultavasti jo paljastaa. Yhtäältä valmentajalla on vain hullu kilpailu hyökkäävässä linjassa, mutta toisaalta yleisö ei ehkä ymmärrä valmentajaa, jos hän ajaa Roycea maailmancupin jälkeen kaikkien epäonnistumistensa jälkeen.

Nykyisessä saksalaisessa maajoukkueessa on selvästi Mario-aseman esiintyjiä. Täällä sinun täytyy taistella paikasta sävellyksessä Mesut Ozilin kanssa tai, jos puhumme leikkimistä sivussa, niin Draxlerin, Sanaa, Mullerin, Brandtin ja lahjakkaiden saksalaisten nuorten kanssa, jotka osoittivat vahvuutensa Konfederaatiokupissa.

Lasi sankari. Royce valmistautuu tekemään melun Venäjällä Kuva: Bundesliga

Leo itse yrittää parhaansa tukea hänen pelaajaa, joka ei ole pelannut maajoukkueessa vuodesta 2015 lähtien.

“…” Minun on hyvin tuskallista katsella häntä kärsimään. Ennen konfederaatiokuppia kerroin hänelle, että tämä ei ollut loppu. Minulle hän on edelleen tärkeä toimija, olen varma, että hän palaa vielä vahvemmaksi kuin ennen “….”

Jos Marco saapuu kentälle Venäjälle – se on jo suuri voitto. Royce voisi omassa potentiaalissaan tulla maailman parhaiksi jalkapalloilijoiksi ja vaatia Golden Ballia, mutta nyt hänellä on jotain enemmän hänen käsissään – mahdollisuus tulla esimerkiksi niille, jotka ovat menettäneet uskonsa jalkapalloon.

Beppe Signori ei ollut kovin onnekas kaveri.

Hän oli ensimmäinen Italiassa, jossa hän teki hattuhuipun ilmaisilla heittoilla, hän löi uransa aikana lähes 300 maalia ja on edelleen A-sarjan historian kymmenen parhaan joukossa. Hänen vasemmansa arvostettiin enemmän kuin myllyjä ja tehtaita, ja hän jäi pidempään yhdellä seuroista – stadionilla laittoi erillisen muistomerkin parhaaseen jalkaansa. Silti hän ei ollut kovin onnekas kaveri.

Poikana hänet erotettiin Inter-akatemialta: Signori lakkasi kasvamasta aikaisin, ja valmentajat eivät nähneet sitä, että 15-vuotiaalla hyökkääjällä olisi rangaistus. Giuseppe aloitti aikuisen uransa kauheaan reikään, pelasi viidennessä liigassa ja työskenteli kovasti tehtaalla. Huolestuttamalla moottoreita illalla, Beppe käytti polviaan – kolmekymmentä taaksepäin. Sitten sytytin yhden: joskus yhden tai kaksi harjoituksen jälkeen, joskus ennen, mutta lähestymistapojen vakaus raivosi kaikkia johtajia.