Real Madridin fanit tunnustivat Iscon lähtevän

George Shakov – Zinedine Zidane -joukkueen tärkeimmistä kaksintaisteluista.

Real Madridin fanit tunnustivat Iscon lähtevän kauden parhaaksi pelaajaksi. On vaikea uskoa, mutta helmikuussa 2017 samat “Royal Club” -fanit äänestivät espanjalaisen myynnistä. Erityisessä kyselyssä yli 60 prosenttia vastaajista piti James Rodriguezin mieluummin paikan kanssa Iscon kanssa.

Isco vs. James. Miksi espanjalainen voitti Kuva: Real CF, Squawka, Whoscored

Viime kesänä Real Madrid -tähdistössä tähti Marco Asensio syttyi yhtäkkiä kauden edeltävissä otteluissa. Nuori keskikenttäpelaaja pelasi niin tuottavasti, että Madridissa oli huhuja, että Zidane suosii Asensioa Jamesiin ja Iscoan. Tässä tilanteessa yhden kahdesta tähdestä oli poistuttava. Seurauksena oli, että molemmat pelaajat pysyivät, mutta jos James vietti toisen keskimääräisen kauden itselleen ilman näkyvää edistystä, Isco pelivuoden lopussa sai Real Madridin fanit unohtamaan Gareth Balen olemassaolon. Yritetään selvittää, miksi Isco onnistui murtamaan Zinedine Zidanen epäluottamuksen seinän, ja James pysyi kiertopelaajana.

monipuolisuus

James Rodriguezin suuri ongelma nykyisessä ”Realissa” on, että hän on keskittynyt enemmän hyökkäykseen. Kauden alussa Isko ja James pystyivät objektiivisesti luottamaan vain keskikenttäpaikkaan Modricin ja Krooksen vieressä, koska siinä vaiheessa oli mahdotonta kilpailla BBC: n kanssa. Vastaavasti peltokeskuksen ainoa avoin työpaikka pysyi kokoonpanossa.

Ensimmäisellä kaudellaan Carlo Ancelottin kanssa James oli loistava kolmen kärjessä Modricin ja Kroosin kanssa, joka oli keskiviivan vaarallisin pelaaja. Toinen kysymys on, että tuolloin Real Madrid uhrasi tehokkuuden kauniin pelin hyväksi. Joukkue päätti vuoden ilman yhtä pokaalia, ja siitä hetkestä lähtien James on lakannut olemasta tärkeä jalkapalloilija Madridissa.

Vaikeina aikoina suhteet Rafael Benitezin kanssa eivät sujuneet, ja kauden puolivälissä joukkueeseen tullut Zinedine Zidane esitteli Casemiron aloituskokoonpanon. Zidane teki epäsuositun päätöksen laittaen Jamesin ja Iscon penkkiin, mutta veto puolustuksestaan ​​pelasi – kaikki tärkeimmät ottelut voitettiin vahvalla puolustavalla keskikenttäpelaajalla aloituskokoonpanossa.