Tšekki “21” Belgian suvereeneja vastaan. Haluamme selviytyä, valmentaja sanoo

<img ” src=”http://1gr.cz/fotky/idnes/15/102/cl6/PAR5e9a89_P201510130809601.jpg” style=”display:none”/>

“Belgian jalkapallo kokee suuri puomi ja se näkyy jedenadvacítce”, hän sanoi Bench, vanhempi joukkue marraskuun numerossa FIFA rankingissa ensimmäistä kertaa historiassa, nousi kärkeen.

“Áčko ja nuoret ovat hyvin kehittyneet, mikä pitkällä aikavälillä työtä siellä, he perustavat muutama vuosi sitten.Belgia puolestaan ​​vahvisti roolin suosikki, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että joukkue menee tieto, että haluamme hallita “, sanoi valmentaja että kun hankala tuloa pätevyys Tšekin joukkue ei ole varaa toiseen epäröintiä.

< p>, kun tsekit kotona taistelevat mestaruudesta Puolassa kukisti Maltan mutta silloinkin vain Latviassa sidottu Montenegron, kun taas yli mikä johti 3: 1. “Sen sijaan he lähestyivät Belgiassa ja tilannetta muissa paikoissa paljon ratkaistu”, sanoi Vitezslav penkki.

Hänen tiiminsä on viisi pistettä sekä Montenegron ja Maltan. Vain yhden pisteen takana on uusin Latviassa ja Moldovassa, jota vastaan ​​Tsekin valinnan maanantaina päättyy syksyllä osa pätevyys.

Tilannetta mutkistaa penkit terveydentila pelaajia.Vammoista nimitysprosessiin puuttuvat keskikenttäpelaaja Vaclav Cerny Ajax hyökkääjä Stanislav makkaroita Mladá Boleslav ja Teplice myös ongelmia tulppa Michael Lüftner. Lisäksi, koska niitä kutsuttiin Zdenek Linhartia Tsekin Budejovice ja Filip liete Ostrava.

Ehdokkaat ovat myös kaksi nuorten jalkapalloilijoiden kotiin FK Jablonec: äärimmäinen puolustaja Petr Rys ja keskikenttäpelaaja Michael Lawn, joka on suuri mahdollisuus saada heidän stadionin peruspaketti.

“Odotan laadun vastustaja. Näimme Belgian videossa ja pelaamme isoja nimiä. On selvää, että on olemassa hyviä jalkapalloilun iso joukkueet kuten Chelsea ja niin edelleen. Emme odota meitä ei ole helppoa, mutta meillä on minnekään perääntyä.Joten menemme peliin ja voitimme sen “, ehdotti Jablonec lahjakkuutta Michal nurmikon.

Ottelu Tsekki – Belgia alkaa klo 17. FK Jablonec pysyvillä on vapaa sisäänpääsy, mutta ilman varausta paikkansa. Liput tärkeät karsintaottelussa edustus 21 vuoden edestä tasaisesti 50 dollaria ja tulee myyntiin kolme tuntia ennen pelin tärkein lipunmyynnistä.