Tšekki vs. Slovakia. Derby, jossa voit hävitä paljon

“Mietin, mitä sanoisin pelaajille ennen peliä. Ja ollakseni rehellinen, en ole vielä selvä ”, sanoi valmentaja Jaroslav Šilhavý sunnuntai-iltana. ”Emme halua heidän olevan liian motivoituneita tai liian rauhallisia. Se ei ole maailmanmestaruus, enkä halua levittää tarpeetonta hermostuneisuutta keskenään. Mutta he tietävät erittäin hyvin, mitä teemme. ” alempi, vähemmän hienostuneessa eurooppalaisessa yhteiskunnassa.Samanaikaisesti seuraava tasapeli kuuluu kolmanteen suorituskoriin, joka johtaa paljon vaikeampaan matkaan vuoden 2020 EM-kisoihin.

Ja vaikka se on vain vähän verrattuna kahteen edelliseen seuraukseen, se painaa voimakkaasti tappio entisen liittovaltion naapurin, nyt kilpailijan kanssa. Vaikka…

Tarjoaako tämä peli todella jotain ylimääräistä muihin verrattuna? Oletteko vielä? Yli 25 vuotta liiton romahtamisen jälkeen? Todennäköisesti kenelle.

”Sukupolvemme on ottanut sen tavalla.Pelasin slovakialaisten poikien kanssa liittovaltion kaksikymmentäyksi, olen onnistunut yhden ottelun tavalliselle A: lle, ”muistaa Vladimír Šmicer, entinen kansallinen keskikenttäpelaaja. “Mutta poliitikot päättivät kävellä erilleen, ja 22bet hajoamisen jälkeen tunsin, että molemmat osapuolet halusivat todistaa: olemme parempia!” Vuosi, jolloin molemmat maat juhlivat sata vuotta yhteisen valtion perustamisesta, on ripaus symbolisuutta.Vuosikymmenien ajan he olivat erottamattomia, sitten heistä tuli ulkomaalaisia ​​päivä päivältä.

Muistatko Ranskan vuoden 1998 maailmancupin karsintataistelut? Neljä vuotta erottamisen jälkeen Bratislavassa oli osastossa ja kentällä paljon jännitteitä, ja sitä enemmän lisäsi se, että molemmat joukkueet pelasivat säilyttääkseen mahdollisuuden edetä – Read more.

hän tuomitsi, että loput pätevyyksistä suoritettiin vain tehtävien ulkopuolella.Aikaisemmin se oli vilkasta, luultavasti enemmän kuin tänään. Monet nykyisen joukkueen kaverit syntyivät hajoamisen jälkeen, Slovakia on heille kilpailija kuten muutkin ”, Šmicer ajattelee. se eri tavalla. Jo uuden vuosituhannen alussa monet edustajat muistivat yhteisen maajoukkueen, joka jopa valtion jakamisen jälkeen pelasi epäonnistuneen Yhdysvaltain maailmanmestaruuskilpailun karsinnalla lyhenteen RCS avulla – tšekkien ja slovakien edustaminen.

Kyprosta vastaan ​​se oli maajoukkueeni debyytti. Košicessa, stadionilla, jota ei enää ole ”, hymyilee Smmicer. ”Kun valmentaja Jezek laittoi minut maahan, se oli mukava shokki.Pavel Hapal pelasi takana, ja aina kun tapaamme, hän muistuttaa minua: Muistatko kuinka peitin selkäsi? ”

Nyt Hapal on linkki kahden valtion välillä. Kuukausi sitten hän laskeutui Slovakian penkille, joka vapautettiin Ján Kozákin erottua – ja kuten Šilhavý, hän onnistui myös nostamaan slovakien luottamusta. ensimmäinen Se näytti vahvemmalta kuin kuukausi sitten Trnavassa, missä se antoi Tšekin tasavallalle napata tärkeän kolmen pisteen.Mahdollisuuksiamme ei voida arvioida sen perusteella, kuinka vastustajamme pelasivat toisiaan vastaan ​​”, keskikenttäpelaaja Bořek Dočkal heilutti lehdistötilaisuudessa. “Slovakilla oli maku, he onnistuivat aloittamaan ottelun, mutta myös Ukrainan asenteella oli rooli.” . He kohtaavat toisiaan samanlaisessa tilanteessa – molemmilla on yhtä suuret pisteet taulukossa, molemmat ovat nousussa ja molemmat uudet valmentajat saivat pian myötätunnon faneille.Se toimii myös hyvin toistensa kanssa, joten penkkeihin ei tule kilpailua – More info.

“Pavel ja minä olemme ystäviä, soitamme, menisin oikeasti lomalle hänen kanssaan”, Šilhavý hymyili. “Mutta en anna hänelle mitään – meillä on edessä tärkein peli, jota olemme pelanneet lokakuun jälkeen.”

Ei vain, että hän tietää sen olevan paljon. Pisteiden ja arvovallan lisäksi myös tulevaisuus on vaakalaudalla.