”Ufa” pystyi ensimmäistä kertaa historiassa voittamaan ”Zenithin”

Väitetyllä sellaisella kokoonpanolla Zenit joutui ottamaan kolme pistettä riippumatta siitä. Ufassa kaikki olivat vierekkäin onnella. “Ehkä tämä annetaan kerran elämässä”, sanoi Ufa-joukkue eteenpäin Yemelyanov pelin jälkeen. Pietariklubi viittasi heikkolaatuiseen nurmikkoon, nimittäen sitä yhdeksi RPL: ​​n huonoimmista.

Tästä voitosta on tullut historiallinen. ”Ufa” pystyi ensimmäistä kertaa historiassa voittamaan ”Zenithin”. Vadim Evseevin joukkue sai toisen peräkkäisen Victoria ja asettui keskelle sijoitusta. Neljän viimeisen ottelun ”Zenith” voitti vain kerran ja antoi itsensä kiinni kilpailijoista.
Ufalle ei kuitenkaan ole kovin hyviä uutisia. Pelin ohitti joukkueenjohtaja Sylvester Igbun. Huhun mukaan hänen siirtäminen toiseen klubiin on jo voidessa. Vaihtoehtoja kutsutaan Krasnodarin, CSKA: n ja ulkomaisten seurojen kanssa, mutta toistaiseksi kaikki Ufa-joukkueen leirissä olevat henkilöt on kielletty.

Ottelu kiertueella
Krasnodar pystyi kuntoutumaan hiukan Kreikan Olympiacos-tappion jälkeen. Murad Musaev -joukkue, joka oli radikaalisti muuttanut kokoonpanoa, pystyi pelaamaan tasapelin Lokomotivin kanssa. Ajateltiin, että ”härät” olisi vaikeampaa siinä mielessä, että joukkueella oli kiireinen aikataulu ja ettei ole aikaa laadun paranemiseen. Siellä se kuitenkin oli. Eteläiset näyttelivät vankkaa jalkapalloa ja antoivat 31 231 fania, jotka tulivat stadionille tasapeliä. Tietenkin on syytä huomata Matvey Safonovin vakava virhe, joka ei pystynyt tarttumaan palloon Grzegorz Krykhovyakin heikon iskun jälkeen. Hän pelasi petollisesti maalivahdin käsiin ja kaatahti maalilinjan yli.

Pelin jälkeen molemmat osapuolet totesivat tuloksen säännöllisyyden ja olivat periaatteessa tyytyväisiä. Jotkut Krasnodar-pelaajat eivät salanneet, että heidän ajatuksensa olivat jo palautuspelissä Olympiacoksen kanssa, mutta tämä ei estänyt heitä antamasta hyvää jalkapalloa.
Tärkeintä on, että tällaisessa ottelussa, kiertueen keskeisessä ottelussa, ei ollut tuomiovirheitä. Pelin jälkeen he puhuivat pelkästään jalkapallasta. Kotijoukkueen fanit pitivät Lokomotiv-hyökkääjää Fedor Smolovia, joka oli aiemmin pelannut Krasnodarissa, ja tämä ei ole yllättävää.