Uskoo jokaisen lentoonlähdön

De Rossi palasi aina takaisin. Kuten feniksilinnut. Jokaisessa taantumassaan siihen uskottiin yhä vähemmän. Jokainen hänen renessanssistaan ​​oli edellistä huonompi, heikompi. Ja jokainen hänen renessanssistaan ​​on ongelma romanille.

Ongelma ei ole De Rossi -tilassa, mikä saa kommentaattorit räjäyttämään ilman räikeällä Bravissimolla – tosin harvemmin kuin ennen. Sopimuksen jatkamisessa. Taloudellisessa tilassa “Roma”. Pallotta ei pidä 30 miljoonaa penkillä.

Paredes on hieno voimavara. 82% voitetuista kamppailulajeista, 80% voitetuista kamppailulajeista, 89% tarkista siirroista. Hänestä voisi tulla romanin johtaja, mutta hänen kanssaan on niin paljon ongelmia … Hänen vieressä on pidettävä sitä, joka ottaa pallon. Järjestelmä on tarpeen rakentaa uudelleen: joko pelata kahta opornikkia tai painaa kahta keskushavaa Paredesia vastaan, kuten Jampaolo teki Empolissa.

Se on helpompaa myydä, koska De Rossi on jatkanut sitä. Ja älä välitä siitä, että Danielen uudestisyntyminen on väärennös, petos; arkin jännitys eilisen hurrikaanin jälkeen. Ne päättyvät aina samalla tavalla.

Mutta Roma uskoo. Uskoo jokaisen lentoonlähdön. Uskoin kauteen 2011/2012, jolloin De Rossi oli pari puhelua myynnistä, mutta hänellä oli upea kausi – ja allekirjoitti uuden sopimuksen ennätyksellisellä palkalla. Hän uskoi vuonna 2014, kun De Rossi – kritiikin aallolla ja maailmancupin aattona – muistutti itseään entisestä.

Uskoin nyt. Se on niin yksinkertaista: luota kuvaketta. Luottaa siihen, että De Rossi viettää jälleen kaksi vuodenaikaa peräkkäin samalla tasolla. Kuten kymmenen vuotta sitten, kun yhdellä paistolla Daniele hidasti maailman parhaita vastahyökkäyksiä.

Helppo tapa. Miksi De Rossi on romanien ongelma Kuva: Corriere dello Sport

Sudet tulivat De Rossin panttivankiksi. Järjestelmää ei tarvitse piirtää uudelleen, ei tarvitse etsiä korvaavaa, ei tarvitse pitää Paredesia … Niin monia asioita, joita ei tarvitse tehdä. Ja kiitos De Rossi.

Mutta uusi kausi alkaa, ja “Roma” lentää jälleen palkintojen edessä, ja vastapäätä Coliseumia, jalkapallo-mannekeenien silmukat kiristetään. Polyuretaanikaulat rypistävät, poliisi rypistää, jotka eivät todellakaan yritä etsiä, ja Rooman sanomalehdet ihmettelevät: miksi nyt?