Kymmenen kierrosta ja vieläkään yhtään pistettä. Käsipallo Litovle tukahduttaa huovan

Käsipallourheilu on ykkönen 10 000 kaupungissa ja Tatran-ottelut täyttävät yleensä kaikki auditoriot. Näin he juhlivat paluutaan ylimääräiseen keskusteluun keväällä, mutta todellisuus korkeimmassa kilpailussa on Litovelille erittäin julma.

”Emme uskoneet aikovan pelata otsikkoa, mutta toivoimme olevansa kilpailukykyinen kahdeksannen yhdeksännen sijan kanssa. Se ei toiminut Brnon (20:22) kanssa, samoin kuin Zubrin (22:27). Sitten pelasimme muutama parillinen ottelu, mutta Dukla (19:38), Koprivnice (14:33) oli meille häiriö. Olemme henkisesti huonommassa asemassa ”, Jan Šmíd myöntää vasemmalle kytkimelle.Otteluun Pilsenia vastaan ​​osallistui kaksisataa uskollisinta, jotka vaativat ihmettä rumpien tasaisessa ukkonen. Mutta hän alkoi nopeasti sulaa. ”Toivoimme, että se voisi toimia ja että voisimme saada hyvän tuloksen. Mitä tahansa olisi voinut tapahtua. Ensimmäinen puoliaika oli silti melko tasapainoinen ja Pilsen hämmästyi hieman, mutta emme muuttaneet mahdollisuuksiamme, jotka ovat häirinneet meitä viidessä ottelussa, ”Šmída ärsyttää.

Tavoitteet putoavat maalista toiseen. Päinvastoin, kotiampujat osuivat vain yhdeksän kertaa. ”Teemme virheitä, emmekä voi tuoda koulutusprosessia otteluun. Pelaamme jollain tavalla viisitoista minuuttia, emmekä sano tasapainoista peliä, vaan käsipalloa, jota meidän ei pitäisi hävetä.Ja sitten toisella puoliskolla puhumme siitä suorituskyvyllä, joka ei oikeastaan ​​kuulu ylimääräiseen liigaan ”, valmentaja Vávra sanoo avoimesti. Viime vuoden kokoonpano läpäisi ensimmäisen liigan kahdella tappiolla, ja kesällä vain nuoret saattoivat joukkueen päätökseen kokenut maalivahti Fabiania lukuun ottamatta. Mutta pelkkä kyky ei riitä muihin liigajoukkueisiin. ”Meillä oli useita otteluita, joissa voimme piirtää tai jopa voittaa, mutta annamme vastustajien johtaa aina kokemattomuuden ja omien virheidemme perusteella. Teimme vain yhdeksän maalia toisella puoliajalla Pilsenissä. Tämä on täydellistä laskua ja kurjuutta, joten pelata on mahdotonta “, Šmíd tajuaa. Ulospää näyttää kuitenkin olevan horisontissa.Ehkä vain kolme kierrosta, kun Tatran kohtaa kotinsa viimeisimmän Brnon kanssa, jolla on toistaiseksi kolme pistettä. Mutta voiko nuori joukkue nousta niin monen laukauksen jälkeen?

“Huopa on pudonnut meille. Mutta en vieläkään halua uskoa, että se voisi olla toivoton. Ehkä niin on, mutta toivon, että ei, ja pysymme kiinni. Olemme nippu niin kuin sen pitäisi olla käytännössä, mutta yhtäkkiä pelkäämme otteluissa. Kun meistä tuntuu, että meillä on mahdollisuus voittaa, kukaan ei voi mennä päätä vastaan ​​hinnalla millä hyvänsä. Meidän on muutettava sitä ”, Šmíd epäilee, että vain tällä tavalla Joy palaa takaisin.