Kun päivä muuttuu yöksi. Mestari on kokonaan tuhonnut meidät, valmentaja Buda tietää

Soturit putosivat ensimmäistä kertaa kotona, mutta heidän loppuunmyyty kolosseum – 1200 katsojaa – suostui heille. “Mukava niistä, hieno”, sanoi Robert Landa, joka ei ajattele Nymburkin voittamatonta: “Hän kompastuu joka vuosi ja haluamme aina olla se, joka tekee pilkun. Me voitimme hänen kanssaan valmistelussa, halusimme rakentaa siihen, mutta valitettavasti…”

Ensimmäisellä puoliskolla Warriors haukkui johtajaa ja hyppäsi jopa kahdeksan pistettä lopussa ja sali ei kaatunut.

Mutta tauon jälkeen ikään kuin hän olisi poissa; Vieraiden 11-pisteinen merkkijono teki lyhyen prosessin heidän kanssaan.

“Kun peruskokoonpano tuli sisään, he tekivät vankan suorituksen ja osuivat palloon kaukaa.Parasta läpikäyntiämme kohti, kun hyppäsimme 40:32, pakotimme Nymburkin rentoutumaan ”, Budínský piti. “Mutta reboundin valtava aktiivisuus ja fyysinen ylivoima painottivat meitä, missä hänen uusi pelaaja Myers toi valtavan voiman.” Hänen penkinsä sai kaksikymmentä pistettä enemmän.

“Aloitimme toisen puoliajan tappioilla, emme antaneet vapaata heitettä, tiettyä huijausta korin alla. Nymburk jatkoi samaa moodia, osui kahdeksan laukausta peräkkäin ja pilasi mentaliteettimme, itseluottamuksemme.Sakset aukesivat nopeasti ja kilpailukykymme päättyi ”, Buda kertoi. “Palaaminen miinus 15: een on ihmeellinen Nymburkia vastaan”, Landa tiesi. Toinen Decin-pelaaja Lamb Autrey paheksutti: “Panimme paljon energiaa ensimmäiselle puoliskolle, mutta toisella ei ole tekosyytä suorituskyvylle.” “Pelaat tällaisia ​​otteluita kuuden kuukauden välein, mikä on pään kannalta vaikeaa. Pahoittelen, että jos jokin menee pieleen, jotkut pojat alkavat pelata enemmän alibistejä. Epävarmuus, epäilykset, hiipuminen puolustukseen, loogisesti lopettaa ajattelun.Nymburk sitä vastoin ei käsittele voittaa vai häviää, hän pitää itsensä ”, Budínský havaitsee. Ja Landa innostaa: “Se mitä pelasi Nymburkia vastaan ​​20 minuuttia, meidän on pelattava Ustissa pienellä vauhdilla 38 minuuttia.”