Satoran paransi vuodenaikojen huippuja, Washington hävisi ja menetti tähden

Varajäsen, jota johtaa Kelly Ouber Jr. vaikka se auttoi kotijoukkuetta takaisin otteluun, mutta puoliajan muutos kuului vieraille, jotka kolmannen osan loppuun mennessä menivät johtoon jopa 29 pisteellä. Seuraavissa minuuteissa se oli enemmän tappiota.

27-vuotias Satoran oli jo torstaina Washingtonin toisessa hyökkäyksessä, ja kolmannen vuosineljänneksen lopusta lähtien hän ei ole tullut kannelle. Ensin hän kirjoitti apua, sitten pisteet ennen kuin hän joutui virheellisiin ongelmiin neljännessä osassa ja sitten ohitti rangaistusheiton ensimmäistä kertaa kauden aikana. Washington poisti tappion Portlandille 51 sekuntia ennen loppua kohtaan 107: 115. kotimaan Damian Lillard.

“Meidän on pelattava paljon paremmin.Varsinkin entistä innostuneemmin, ja meidän on käytettävä vielä enemmän energiaa itsestämme. Se on kiusallista ”, sanoi Washington Brokenin johtaja Scott Brooks, joka kiitti varajäseniä. ”Näitkö mitä tapahtui? Vuorottelevat pelaajat leikkivät innostuneesti ja innostuneesti. Näin sen pitäisi näyttää. He ansaitsevat pelata enemmän ja tulevat, ”hän lisäsi.

Velhot ovat kärsineet toisen tappion peräkkäin ja viiden voiton ja 11 tappion tasapainolla he pysyvät itäkonferenssin taulukon alaosassa.

Washingtonin sunnuntai-illan kurjuutta tuki edelleen tähti Dwight Howardin loukkaantuminen. Hän vahingoitti selän alaosaansa ja toi ongelman, joka riitti häneltä tämän vuoden seitsemästä ensimmäisestä pelistä.Seitsemän minuutin kuluttua entisen johtajan luonnoksen joutui vetäytymään. Wizards-joukkueen paras maalintekijä oli John Wall 24 pisteellä, Kelly Oubre lisäsi 19 pistettä. Bradley Beal teki vain 12 pistettä. Jeff Green lisäsi 13 levypalloa seitsemään pisteeseen.

Satoran käänsi neljä viidestä kenttäyrityksestä, 100 pistettä kolmeen pisteeseen. Vaikka koko Wizards-peruskokoonpanossa oli miinus 15 tai huonompi luku +/- -taulukkoon osallistumisen tilastoissa, Prahan alkuperäiskanso oli joukkueen korkein (+22). pistettä, lisäsi kuusi levypalloa ja viisi avusta. C. J.McCollum hallitsi 25 pistettä ja seitsemän levypalloa; Yusuf Nurkich 13 pistettä, 14 levypalloa ja kahdeksan avusta, viimeisessä luokassaan hän asetti henkilökohtaisen ennätyksen.

LeBron James oli LA Lakersin kanssa ensimmäistä ja viimeistä kertaa tänä vuonna Miamin kannella juhliensa kahta NBA-titteliä. Ja hän menestyi hyvin, koska hän sai kausittaisensa rekordinsa 51 pistettä, kääntäen 19 31: stä yrityksestä (6/8 kolmessa). Jo ensimmäisen vuosineljänneksen jälkeen hänellä oli 19 pistettä 85 prosentin ammuntamenestyksellä. Kahdeksan levypalloa auttoi voittamaan myös 113: 97.

Kolmekymmentäkolme-vuotias James ylitti NBA-kauden 50 pisteen merkinnän kahdestoista kerran. Hän lopetti illan kolmella viimeisissä sekunnissa, kun joukkuetoveri Lance Stephenson soitti hänelle.Hän juhli ensimmäistä voittoaan Miamissa vuodesta 2014 lähtien, kun hän lähti Heatistä.

Lakers ei hävinnyt ottelussa kerran ja heidän johtoasemansa nousi jopa 21 pisteeseen, Kentavious Caldwell-Pope muistutti 19 pistettä, Kyle Kuzma teki 15 pistettä ja Brandon Ingram sai 13 pistettä, mutta kulutti 15 yritystä. .

Dwyane Wade epäonnistui tässä ottelussa tyttärensä syntymän takia, ja Goran Dragic, jolla on polviongelma, puuttui. Heatin paras maalintekijä oli Wayne Ellington 19 pisteellä, Tyler Johnson lisäsi 17 pistettä.

Josh Richardsonin paras maalintekijä sai myös 17 pistettä – ja siellä olisi voinut olla enemmänkin, jos häntä ei olisi heitetty yleisöstä viimeisen vuosineljänneksen aikana.