Buggyra-joukkue haluaa aloittaa juhlavuoden menestyksekkäästi Dakar-rallilla

Legendaarisessa kilpailussa Roudnicen tallin edustajat esitellään kuudennen kerran ja kuten aiempienkin vuosien aikana, Martin Kolomýlla on suurimmat kunnianhimoiset tavoitteet. Itse Tatran kuorma-auton kuljettajalla on ylimääräinen motivaatio, koska hän aikoo aloittaa kymmenennen vuosipäivän Dakarissa. vastaamaan moniin muihin tekijöihin.Suhtaudumme siihen nöyrästi ”, kertoi ryhmänjohtaja Jan Kalivoda tänään Prahan tiedotustilaisuudessa. “Jos siirrymme viiden parhaan joukkoon, kymmenen parhaan joukkoon ja lopussa se saa mielenkiintoisen aseman, olemme iloisia”, hän sanoi. ”Viime vuosina olemme aina tavanneet jotain, joka on kokonaan tuhonnut kokonaistuloksen. Toivon, että vältetään sitä ensi vuonna ”, Kalivoda toivoi. ”Olemme hyvin valmistautuneita. Mutta Dakar on äärimmäinen kilpailu, ja ei turhaan sanota, että sen sanotaan olevan maailman vaikein. Martin onnistui voittamaan vaiheen kahdesti ja uskomme, että se voisi toimia tällä kertaa ”, hän lisäsi.

Jopa Kolomý puhui onnesta ennen rallia, mutta uskoo myös kykyinsä.Hän oli tyytyväinen kilpailijoita odottavan hiekan määrään. Jopa 70 prosenttia 3000 kilometrin kilpailusta tulisi ajaa dyynien ja hiekan alla.

“Pidän hiekasta. Toivon vain, että emme pääse autoon ja kaivaa tai valehtelevat sivuillamme ”, hän hymyili. ”Se on helvettiä maan päällä hiekassa. Kun saamme terveyden maaliin, olemme tyytyväisiä. Olen suuri optimisti, mutta toisaalta tiedän, että meillä on ollut monia erilaisia ​​ongelmia, ehkäpä ne välttävät meitä tällä kertaa ”, sanoi Kolomý, jonka miehistöstä tulee navigaattori Rostislav Full ja mekaanikko Jiří Stross.

kuorma-autoa ajaa Martin Šoltys, joka valmistui 12. vuonna Dakarin ensi-illassa. ”Toivon toisen startin olevan hiukan helpompaa.Vaikka olin hieman peloissani hiekan ensi-ilta, rakastuin siihen lopulta. Olen melko onnellinen siitä, että sitä ajaa vain Perussa eikä Bolivian korkeudessa ”, sanoi Soltys, joka haluaa siirtyä kymmenen parhaan joukkoon.