Paul Pogba v L’Equipe kuvaa Sportingbet ristiriitaa Ranskan ja sen median välillä

Deschamps on ehdottomasti kieltäytynyt tästä ja ryhtyy oikeustoimiin entisen joukkuetoverinsa puolesta, mutta tällä viikolla on nostettu esiin vielä muita huolenaiheita ranskalaisille tiedotusvälineille, erityisesti urheilupäivänä L’Equipe, joka ranskalainen kannattaja kritisoi sosiaalisia mediaita syyttivät toimittajia epäoikeudenmukaisesti kritisoimaan Sportingbet tiimiä ja pyrkivät luomaan draamaa tiettyjen pelaajien ympärille.Toisen sekunnin hetkeä ei lähetetty BeIn Sportsilta, joka lähetti sähköpostin toimittajille, jotka oikeuttavat epäonnistumiseen, sanomalla haluavansa “välttää hyödyttömiä kiistoja”.Kuitenkin kuva näytti myöhemmin belgialaisesta kanavasta RTBF ja julkaisi L’Equipe.

Vertailu on tehty tämän tapauksen ja sitä vastaan, joka tapahtui Samir Nasrin kanssa Ranskan Englannin Englannin Euro 2012 -tapahtumassa hän juhlisti tasa-arvoaan menemällä lehdistön ohitse ja kertomalla heille, että he voisivat “sulkea hauskaa” ranskaksi.

Joukkovelkojen välinen jännite ranskalaisen maajoukkueen pelaajien välillä on voimistunut Viime vuosina on esitetty kysymyksiä siitä, onko rotuun perustuvaa syrjintää ristiriidassa mustavalkoisten ja arabialaisten pelaajien kanssa sekä Sportingbet bonus mediassa että Deschampsin kanssa.

Online-fanit ovat osoittaneet kaksoisstandardeja tapa, jolla eri ihmisiä kohdellaan ranskalaisissa tiedotusvälineissä.Yksi Twitter-käyttäjä sanoi: “Kun @lequipe kirjoitti otsikoita Platiniista, he esittivät hänet uhreina, vaikka hänet tuomittiin. #boycottlequipe. ”

L’Equipea syytettiin edelleen luomasta draamaa Les Bleuksen ympärille ilmoituksen jälkeen, että Pogba oli rikkonut Deschampsin sääntöjä täsmällisyydestä ja pukeutumiskoodista kääntämällä lounaalle useita minuutteja myöhässä, flopit: # cllaquettesgate oli pian sosiaalisessa mediassa jalkapallofaneilla, jotka ilmaisivat eksasperaatiota koko Pogban ruoka-ajan jalkineiden kohdalla.

Yksi ranskalaisten kannattajien Twitterissä huomautti, että “Jokaisella jaksolla on syntipukki” kaivoi aiempaa L’Equipe-kannet, jotka kohdistivat Nasri, Benzema, Pogba ja Nicolas Anelka.

Anelka ei varmastikaan ole kiistanalainen ranskalaisessa mediassa.Entinen Ranskan pelaaja sai kritiikkiä hänen suhteestaan ​​ranskalaiseen Sportingbet Brasil koomuuteen Dieudonné ja oli huomautus siitä, että quenelle ele esiintyi kentällä kun hän pelasi West Bromwich Albionia vuonna 2013. Hänellä oli myös erimielisyyksiä entisen Ranskan johtajan Raymond Domenechin kanssa, joka lopulta johti Hän hymyili keskusteluun Pogbaa lähettämällä videon YouTubeen torstaina, kritisoimalla ranskalaisia ​​tiedotusvälineitä yleensä: “Ranskan lehdistö, et ole kyllästynyt luomaan kiistan kaikkia aika? Vakavasti.Vuonna 2010 olitte sinä, vuonna 2012 yksi ja toinen 2016? ”

Hän syytti toimittajia siitä, että hän teki suuren osan Pogban pukeutumisesta lounaaksi ja sanoi” emme anna rohkeita siitä “.

Hän jatkoi puolustaakseen ranskalaista tiimiä, jota fanit ovat toistaneet sosiaalisten medioiden kautta:” Ranskalla oli kaksi ottelua, kaksi voittoa, mikä tarkoittaa kuutta pistettä. Siinä kaikki. Se on tärkeä asia. “Mutta kyllä, ei, se oli vaikeaa.” Kyllä, oli vaikeaa, jalkapallo on vaikeaa. “Mutta kyllä, ei, se oli onnekas.” Kyllä se oli onnekas, mutta sinun on luotava onnea…kun rakastat jonkun, jonka piilotamme viat, joten jos rakastat ranskalaista tiimiä ja haluat heidät tekemään hyvää, auttakaa heitä. Kerran kerran. ”

Keskustelun kaikki tämä kiista, on paljon ratsastaa heidän menestyksensä.