Ruotsin risteily Meksikon voittoon, koska molemmat ovat kvalifioituneet viimeisen 16 maailmanmestaruuskisoihin

Hävitty kentällä, jäljessä 3-0 esityksen jälkeen, joka oli täynnä ahdistusta ja estoja. Minuutin merkittyään Meksikon maailmancupiin Javier Hernández teki ainoan asian olosuhteissa merkityn asian. Hän lepää yli kosketuslinjan ja kysyi penkiltä polttavan kysymyksen. Mitä helvettiä ovat Saksa vs Etelä-Korea? Tuolloin se oli 0-0; vielä oli toivoa.

Tämä oli yksi näistä poikkeuksellisista tapahtumista, joissa tunteet venytettiin järjen rappeuttaviin reunoihin. Jekaterinburgissa pysähtyneinä aikoina ilmapiiri muuttui kierretyksi pandemoniumiksi – ensin väkijoukon ympärille kerääntyvä Sportingbet panos, joka ilmoitti uutisista Etelä-Korean maalista. Mutta sitten juhlat vähenivät ilmoituksilla korotetusta lipusta.Toinen euforian aalto tuli hetkeä myöhemmin, kun erotuomari melkein 1000 km: n päässä Kazaanissa sijaitsevan televisionäytön edessä teki kohtalokkaan päätöksen. Saksan kaatuminen maailmancup-ryhmän vaiheesta Etelä-Koreaan tappamisen jälkeen Lue lisää

Kaikki kokivat, että tästä oli tullut kuolemanryhmä, mutta kuka olisi voinut kuvitella, että Saksa päättyisi. Tämän ottelun ilmapiiri sisälsi tuhoa, pahenemista ja kaikkialla välillä. Saksan eliminointi muutti ottelun osapuoleksi kahdessa osassa – Ruotsi ylennettiin perustellusti, sen jälkeen kun upea joukkue suoritti parhaansa parhaiten varmistaakseen, että he ylittivät ryhmän F. Meksikon suolainen-makea iltapäivä oli melkein liikaa joillekin pelaajilleen ottaa sisään.Kyyneleitä oli.

Ruotsille se merkitsi niin paljon heidän stressaavan viikonsa jälkeen, kun he olivat keskustelleet sydämettömästi myöhästyneistä tappioistaan ​​Saksaa vastaan ​​viime viikonloppuna, tunteistaan ​​korkeaa rasistista ja rasistisesta väärinkäytöstä, joka kohdistui Sportingbet omaan puoleensa Jimmy Durmazissa. Heitä pumpattiin ensimmäisestä minuutista viimeiseen. Ruotsi pelasi 90 minuutin aikana ikään kuin tehtävässä, joka olisi enemmän kuin pelkkä jalkapallo. Janne Andersson tunsi tämän menestyksen syvästi. “Olen niin ylpeä…ajatuksesta, kuinka suoriutumme, olen liikuttunut, niin liikuttunut”, manager sanoi. ”He olivat niin kurinalaisia, niin uskollisia. Kasvasimme vielä vähän lauantain jälkeen. ”Meksiko 0-3 Ruotsi: World Cup 2018 – live!Lue lisää

Korkea lehdistö, jossa oli runsaasti korkeita palloja, antoi heille vauhtia ja Meksiko väärinkäytti helppoa optimismiaan, kun he yrittivät määrätä pelinsä näissä erikoisolosuhteissa. Hermot ahdasvat luonnollista tyyliään, kun he huomasivat Ruotsin ilmauhan.

Tilanteen intensiteetti oli kaikille selvää alkamisajankohdasta. Ensimmäiseltä kuumasti kilpailluilta palloilta kului 15 sekuntia, ja Jesús Gallardon täytyi tehdä paljon hyppyinsä haastaa Ola Toivosen korkeaan palloon. Pari kaatui päähän. Toivonen kerrostettiin ja Gallardo varasi.

28. minuutilla jännitys lisääntyi, kun Ruotsi kehotti VARia esittämään mahdollisen rangaistuksensa. Yrittäessään käsitellä toista sarjaa, Hernández näytti hallitsevan palloa kädessään.Argentiinan tuomari Néstor Pitana pääsi neuvottelemaan näyttelijöitä ja palasi Sportingbet bonus code huomauttamaan, että se ei hänen mielestään ollut rangaistus. Andersson näytti lähellä popping verisuonia koskettamalla. Ruotsilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa asian pakottamista.

Meksiko näytti olevan levoton. Leikkaavat ristit olivat selkeä osa Ruotsin suunnitelmaa, ja tasapainon löytäminen taktiikan käsittelemisen ja tyylinsä välittämisen välillä jätti meksikolaiset hämmentyneiksi.Ajojuoksujen, hyppimisliikkeiden ja peiteltyjen ohitusvirtojen löytäminen osoittautui turhauttavasti vaikealta.

Juan Carlos Osorio kuvaili kokemusta vakavana oppimiskäyränä. “Synnini oli olla puristi, ajatella, että voimme kilpailla ja lyödä joukkuetta, joka pelaa samantyyppistä jalkapalloa joka viikonloppu”, Meksikon johtaja sanoi. ”Toivottavasti jonain päivänä saan sen oikein, että pelaamme hyvää jalkapalloa ja voitamme joukkueet, jotka pelaavat tällä tavalla. Tämä ottelu on opettanut minulle paljon. ”Facebook Twitter Pinterest Meksiko odottaa kohtaloaan ja Saksan ottelun tulosta Etelä-Koreaa vastaan ​​Ruotsin tappion jälkeen Valokuva: Jorge Guerrero / AFP / Getty Images

He oppivat kova tapa, myönsi kolme kertaa jälkipuoliskolla.Ensimmäisen hyökkäsi Ludwig Augustinsson, joka oli poikkeuksellinen hetki vasemmistolaisille, jotka eivät olleet koskaan tehneet maata maaltaan. Ruotsin etu kasvoi nopeasti. He rikkoivat tahtoaan tarvitseen vain oikean loppupallon, ja kun Marcus Berg kutsuttiin galoppimaan alueelle, oli Héctor Morenon epätoivoinen aika. Meksikon puolustaja taisteli joustavasti, mutta otti yhteyttä vain Bergin jalkaan.

Pitana osoitti kohtaan varmuuden kukoistaessa. Kosketuslinjalla Osorio teki selkeästi televisio-eleen, toivoen saavansa hänet pääsemään reiästä. Se ei olisi tehnyt paljon eroa. Andreas Granqvist, joka hikoi kaatumasta otsaansa, seisoi pallon yli.Kapteeni mursi rangaistuksensa painokkaasti.Saksa kaatui maailmancup-ryhmän vaiheesta Etelä-Koreaan tappamisen jälkeen. Lue lisää

”On ollut melko vaikeaa päästä tähän otteluun kuuden pisteen avulla eikä olla vielä läpi, ”Osorio sanoi. ”Se oli psykologisesti erittäin vaikeaa. Kun he tekivät maalin, asiat muuttuivat meille todella vaikeiksi. ”

Korkeiden pallojen käsittely oli ongelma ja kun Ruotsin nuori korvaaja Isaac Kiese Thelin nyökkäsi, pallo napsautti Edson Álvarezin käden ja temppui Guillermo Ochoan ohi.

Meksiko vilkasti paluumuuttamisyrityksiä Hernándezin ja Carlos Velan kautta, mutta heidän kohtalonsa johtuvat yhä enemmän Kazanin tapahtumista. Pelastus tapahtui Saksan kanssa Etelä-Korean kanssa pelatun pelin lopputuloksella.

He tekivät jälleen viimeiset 16, vaikka heitä järisytti esitys.Ruotsin osalta oli vain täydellisyyteen pelatun kiveän suunnitelman makeus.Mexico v Ruotsi pelaajien arviotMexico v Ruotsi pelaajien arviot