Sharapova kerran Pilsen liitettävä Strycova: Hän oli tavallinen tyttö

Ehkä – kuinka monta ihmistä voi kertoa Sharapovan “koti”? Tällaisten ihmisten voima ei selvästikään ole. Setä voi vaatia tätä.

Aivan, todella? “Noo hän soitti meidän turnaukseen Ex Pilsen, minulla oli se kaikki siellä osoittavat, menimme puistoon ja tavaraa, mutta se on kauan sitten”, sanoo Tšekin tennispelaaja.

Se oli vuonna 2001 Pilsen Slavia molemmissa juniorit osallistuivat kansainvälisessä turnauksessa, Venäjän tyttö voitti arvostetun yrityksen.Joka oli kirjattu ensimmäinen voitto turnauksen ITF kolme vuotta sitten Sharapova seuraavan kerran käyt Tsekin muistetaan.

Neljätoista vuotta vanha vaalea Venäjä oli pitkä, laiha. “Takovej hämähäkki”, hän muistelee hymyillen Strycova.

Tuolloin Sharapova oli tennis muutti Siperiasta Floridassa, mutta ei tähtien tapoja tyypillinen kylmäpinnasta oli vielä. “Minusta hän vielä oppimista, mutta siellä oli täysin normaali tyttö”, sanoo kaksikymmentäyhdeksän Tsekin.

Muutamaa kuukautta myöhemmin Strycova kanssa Sharapova kilpaili Junior finaalissa Australian avoimissa 2002. Tulos 6: 1 ja 7 : 5 oli Pilsenin Miss. “Arvostan sitä, mutta se on jo kauan sitten, ja se oli junioreissa”, sanoo Strycova. “Mutta sitten suurissa turnauksissa pelasin hyviä otteluita hänen kanssaan.Kaikki olivat opettavaisia. ”

Ovatko he nyt venäläisen tähden ystävä? Sharapova muistelee pitkäaikaista kumppania Länsi-Böömin metropoliin? “En tiedä, olemme luultavasti tuttu…Olimme lapsia, ei ollut tällaista kilpailua, niin paljon ei toiminut. ”

Setä: Impress Sharapov’s Wariness

Nyt kun “Baruna” ja “Maruna” kohtaavat, he vain tervehtivät. “Ja se on kaikki. Sharapovalla on kuitenkin kyse kaikista heistä, eikä luultavasti tarvitse ratkaista, sanoo setä. Sharapova on muuttunut 14 vuotta sitten.Jo vuonna 2004 teini-ikäisenä hän on hallitsut kuuluisasta Wimbledonista, ja hän on lisännyt neljä muuta grandslam-lehteä.

Hänestä on tullut paras ansaitsi urheilijan. Wikipedia-online-tietosanakirja sanotaan olevan “venäläinen tennispelaaja ja malli”. Sharapova toimii myös, kehittäen mainoksia. Kun tuomioistuin toimii kovaa taistelijana, venäläisen kauneuden kilpailijat pelkäävät joskus.

“Hänellä on oma käyttäytymistyyli, joka auttaa häntä. Hän on ammattilainen kaikessa, hän tekee omia, hän on menestyvä ja tekee sen hyvin. Ihailen sitä, miten kaikki on järjestetty sen ympärille. Se vaikutti minuun, kun hän vielä taistelee.Heidän rituaalit ei ole väliä “, sanoo kupliva Strycova.

Hän sanoo kokee toiseksi paras kausi uransa, päättynyt 41. WTA rankingissa (korkeampi lopussa kauden viime vuonna – 26). Setä pelaa tennistä. Hänen ikäisellään hänellä on jo kokemusta ja kokemusta. Kesällä päättyi yhteistyössä Ranskan valmentaja Jerome Adamec alle kuusi kuukautta, ja hän johti Thomas Krupa. Siirtyy uuden kauden valmentaja Igor Brukner ja uskomme, että yhteistyö johtaa tyydyttäviin tuloksiin.

Suurin ilo, mutta se on tosiasia, että jos lopullinen joukkue Fed Cup taistelu Venäjän kanssa. Että viime vuonna ei ollut lopullisessa Saksaa kantaen melko voimakkaasti. Mutta se on mennyt, liian…”Nautin siitä kovasti nyt ja olen erittäin tyytyväinen.Lopullinen ottelu Venäjää vastaan ​​kotona on hienoa, olen iloinen ollakseni täällä “, Stryce sanoo suoraan.