Unibet fogadási bónuszok

Az algériai nemzetközi szerdán szerdán új szerződést írt alá az átruházási spekuláció befejezésére, miután az Arsenal-hoz erősen kapcsolódott.

Arsène Wenger oldalán a szombati bajnokok meglátogatták Jamie Vardy-t leállt a Leicesterből.

17 gólt szerzett, és az év PFA-játékosát átvette, mivel Leicester 10 ponttal Unibet fogadas nyerte meg a Premier League-t, de Ranieri többet akar.

„Most már a Bajnokok Ligája, és valami többre van szükségünk a nagy csapatokkal szemben – mondta a menedzser. „Most már nagyon jól tudja, mit akarok, és elvárásaim Unibet fogadási bónuszok magasabbak. Nemcsak Rijádra, hanem az összes játékosomra.

„Annyira biztos voltam, hogy maradni fog, csak spekuláció volt az első Vardy-val és aztán Mahrez-vel, és csak az [N’Golo] Kanté-t vesztettük el.Most fontos, hogy együtt maradjunk.

“A múlt szezonban és a szezon előtt beszélgettünk, és azt mondta, hogy Unibet maradni akar. A spekuláció normális. Meg akarom tartani a nagy játékosokat, ez normális. Tulajdonosunk nagyon ambiciózus, ugyanezt akarja fenntartani. A szokásos más vezetők a Leicester játékosait néznek, nincs üzenet – épülünk és együtt akarunk maradni. Facebook Twitter Pinterest Jamie Vardy is célpont volt a Gunners számára. Fénykép: Michael Regan / Getty Images

„Négy évre írta alá, én is azért, mert építeni akarok. Építeni akar Unibet Magyar valamit, Jamie akar, Kasper [Schmeichel], mindenki. Ez jó. ”

Leicester továbbra is elveszítheti Jeff Schluppot a West Brom-nak, Albion pedig nem volt hajlandó lemondani a széles emberért, annak ellenére, hogy a 12 millió fontot bónusz Unibet elutasította.Egy újabb ajánlatot készítenek a Ghána nemzetközi számára.

A múlt szezonban 14 bajnoki játék megkezdése után több játékidőt akar, és szeretne váltani a Hawthorns-ra, de Ranieri továbbra is megmarad.

Azt mondta: „Nagyon boldog. Mindig jó hír. Örülök, ha van ilyen Unibet Hungary pozícióm, sok játékos. Fontos, hogy rengeteg minőségi játékos válogasson.

Robert Huth az Arsenal-hoz szembesül, miután a múlt Unibet szezonban Marouane Fellaini-val való érintés után három játékkal zárta – read more.