Englannissa valloitetaan väkijoukkoarvio sunnuntaina New Zealand Testille Anfieldissä

Rugby Rimmer, Rugby Football Leaguein toimitusjohtaja, on myöntänyt, että hallintoelimellä on työtä, jotta maksimoidaan kansainvälisen pelin potentiaali Englannissa ennen seuraavaa MM-kisaa 2021.Oliver Gildart iskee myöhään antamaan Englannin voiton Uusi-Seelanti Lue lisää

Joukko 17 649 katseli Englannin tappion New Zealandia Kull-stadionilla Hullissa lauantaina iltapäivällä.Tämä läsnäololuku oli noin 6 000 alas väkijoukkoon, joka katsoi, että molemmat puolet olivat samassa paikassa kolme vuotta sitten. Australia pelaa kiivejä Four Nations -finaalissa kaksi vuotta sitten, Rimmer näyttää asettaneen baarin huomattavan alhaiseksi pelin kannalta realistisen väkijoukon suhteen.

“Haluaisimme nähdä todella huomattava nousu lauantain pelin takana, koska se on suuri stadion ja loistava paikka ”, Rimmer sanoi. ”Toivon, että se olisi yli 25 000, jotakin sellaista.

“ Olemme nyt tien päällä seuraavaan MM-kisaan täällä ja meidän on luotava kiinnostusta kansainväliseen rugby-liigaan.Meidän täytyy rakentaa hieman enemmän vauhtia päästäksemme takaisin sinne, missä olimme kolme vuotta sitten. ”

Kansainvälisen pelin yksi puute viime vuosina on ollut suunnitelmien puute, ja Rimmer myöntää sen on ensisijaisen tärkeää selvittää ensi vuoden Ison-Britannian matkan eteläisen pallonpuoliskon yksityiskohdat.

Tällä hetkellä ei ole vahvistettua reittiä, vastustajien luetteloa tai edes selkeyttä lionien valmentajasta. ”Se on monimutkainen kappaletta”, Rimmer sanoi.Rekisteröi The Recapiin, joka viikoittain lähetetään sähköpostitse toimittajien poimintoja.

“Rugby League International Federation on kokouksessa ensi viikolla Yorkissa, joten toivottavasti pystyn silittämään yksityiskohdat.Sekoituksessa on kaikenlaisia ​​asioita. ”

Kun kysyttiin, johtaisiko nykyinen Englannin päävalmentaja Wayne Bennett lioneita, Rimmer sanoi:” Olisin varma siitä. Luulen, että hän olisi melko innokas jatkamaan matkaa. ”

Rimmer paljasti myös, että hän jatkaa tuottavia neuvotteluja Hearnsin kanssa mahdollisesta roolista urheilussa. Matchroomin toimitusjohtaja Eddie Hearn kertoi Guardianille tänä vuonna, että hän oli kiinnostunut osallistumaan, ja Rimmer uskoo voivansa tarjota paljon peliä, jos sopimuksesta voidaan sopia.

“ hän oli tavannut heidät jälleen hiljattain, ja se oli erittäin tuottavaa ”, Rimmer lisäsi. ”Se on hyvin elävä suhde. Selvästikään et mene ja viettää tätä aikaa yhdessä ilman syytä.Luomme siitä jotain, ja heillä on todellinen innostus siitä, mitä on mahdollista.