Jacob Murphyn lakko auttaa lähettämään Norwich Cityn alkuun Burton Albionia vastaan

Norwich perusti kovan taistelun 3-1 voiton taistelevaan Burtonin puoleen siirtyäkseen ensimmäisen kerran tällä kaudella Championship-pöydän yläreunaan.

Neljä suoraa voittoa takana, kolme liigassa Norwich joutui nopeasti vauhtiinsa, ja John Brayfordilta oli tarvittava hyvä varhainen lohko kieltämään Murphyn. Mutta Burtonin ensimmäinen vierailu Carrow Roadiin ei ollut missään tapauksessa yksipuolinen asia avausvaiheissa, Lloyd Dyer leikkaamalla sisäpuolella ja ampumalla hieman yli 14 minuuttia.

Kanariansaaret pyrkivät luomaan aukot Hyvin kunnioittavat kävijät ja Hamza Choudury pääsi nopeasti uhkaamaan, kun Robbie Brady yritti onneaan laatikon sisällä.Bradyn vapaapotku, joka osui Burtonin seinään, tiivisti Alex Neilin puolelle turhauttavan ensimmäisen vuosineljänneksen, mutta lopulta heidän nenänsä olivat edessä puolen tunnin merkillä, jolla oli tyypillisesti hyvin muotoiltu tavoite.

Graham Dorrans oli arkkitehti, joka valitsi alueelle edistyneen Olssonin, ja ruotsalainen puolustaja osoitti ihailtavaa sävyä, kun hän otti kosketuksen ennen kuin hän ampui korkealla verkon katolle.

Puoliaikainen lähestyi Norwichia Heidän olisi pitänyt kaksinkertaistaa etunsa haltijan John McLaughlinin huonon virheen seurauksena.Hän jätti vaarattoman näköisen pallon kulkemaan hänen ohitseen, kun hän tajusi, että hän oli poissa alueestaan, jolloin Cameron Jerome oli avoinna, vaikkakin tiukasta kulmasta, mutta iso hyökkääjä löysi vain sivuverkon.

Panimot tekivät aistittavan alun toiseen jaksoon, tasoittamalla 40 sekunnin kuluessa uudelleenkäynnistyksestä. Huono puolustava otsikko Russell Martinilta laski Akinsiin ja kun hänen työnsä oli estetty, pallo putosi ystävällisesti Choudhurylle, jonka lähi-otsikko oli Akinsin käyttämässä. .He hyökkäsivät laukaisusta ja Murphy soitti kaksi kertaa Jeromella ennen kuin lähetti lähetys, joka vei John Mousinholta valtavan taipuman pettää McLaughlinin.

Burtonilla oli toinen loistava tilaisuus sulkea Norwich takaisin 56 minuutin kuluttua, mutta Michael McGovernin pyöristämisen jälkeen Jamie Ward päätti yrittää poimia passin sen sijaan, että yritti liukua palloa kotiin ja päätti valita keltaisen paidan.

Burton uhkasi edelleen viihdyttävässä, lopullisessa pelissä, Norwich olisi pitänyt tehdä pisteitä turvallisiksi 77 minuuttia, kun John Flanaganin käsipallo pidättääkseen Dorransin tavoiteponnistelun, rangaistiin punaisella kortilla ja rangaistus.Mutta McLaughlin tuotti upean sukelluksen säästääkseen Bradyn spot-potin. korkealla verkon katolle tiukasta kulmasta rekisteröidäkseen ensimmäisen klubin tavoitteen.